Sylvester Stallone nakonec natočí Expendables: Postradatelní 4!

Sylvester Stallone nakonec natočí Expendables: Postradatelní 4!
Expendables: Postradatelni | Lionsgate
Od té doby jsme o projektu prakticky nic neslyšeli. Pořád tu sice nejsou žádné oficiální zprávy od studia, Stallone ale začal na svůj Instagram dávat zajímavé příspěvky. A je v podstatě jisté, že Expendables 4 nakonec natočí.
Jsou Expendables: Postradatelní 3 lepší v necenzurované verzi "pro dospělé"?
Téma8. 11. 2019
Jsou Expendables: Postradatelní 3 lepší v necenzurované verzi "pro dospělé"?
Vše začalo chvílí, kdy dal Sly na svůj profil vzkaz, že "je na čase se vrátit do akční formy. Je vám tolik na kolik se cítíte". Jistě, v tu chvíli začali fanoušci spekulovat, zda nenaráží na Creeda 2, kde se vrátí Drago Dolpha Lundgrena. První díl jasně řekl, že Rocky už je v důchodu (a to tím způsobem, že je opravdový důchodce), takže tady Slye žádná akce nečeká.
Poté postnul Stallone krátkou akční scénu z prvních Expendables, k níž napsal "Tohle je to, čemu se říká hardcore oldschoolová akce! A vrátí se...". A aby fanoušky náhodou nenapínal málo, o pár dní později přidal fotku níže, kde je společně s Brucem Willisem a Arnoldem Schwarzeneggerem a napsal k ní vzkaz "Tihle tři mušketýři jsou rozhodně připravení nadělat neplechu!".
moment-sylvester-stallone-nakonec-natoci-expendables-4
Pořád jsme ještě mohli mluvit o "možná" a že jde jen o náhodu. Poslední dva příspěvky ale nemohou nechat nikoho na pochybách, že se Sly nakonec k roli vrací. První z nich nesl vzkaz "Když už jste si mysleli, že je bezpečné jít ven... jsou zpátky!" a pak přišel poslední příspěvek, kde už je vše jisté. Akční legenda v něm píše "Barney se vrátí. Plus jeho tým a několik nových členů":
 
BARNEY WILL BE BACK ! PLUS THE CREW AND A COUPLE NEW MEMBERS ...

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone),

Stallone odstoupil od Expendables 4 na začátku dubna minulého roku. Důvodem bylo to, že se neshodl se šéfem produkční společnosti Nu Image/Millennium Avim Lernerem na režisérovi, scénáři a celkovém pojetí. Šlo mimo jiné o to, že Sly v mnohém Lernerovi ustoupil v případě třetího dílu (proto byl mládeži přístupný) a jde zcela bez debat o nejhorší díl série.
Svár už je podle všeho minulostí a fanoušci Expendables tak mohou slavit. Barney a jeho tým se vrací! Což by mimochodem mělo platit i pro Bruce Willise, který ve trojce chyběl, protože od produkce požadoval za čtyři natáčecí dny čtyři miliony. Na to samozřejmě tvůrci nepřistoupili a Slye to hodně naštvalo. Od to doby už se ale pánové stihli naštěstí usmířit.
Randy Couture, Jason Statham, Sylvester Stallone
Bruce Willis, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger