Bude se Deadpool 2 přestříhávat kvůli obvinění ze sexuálního obtěžování?

Bude se Deadpool 2 přestříhávat kvůli obvinění ze sexuálního obtěžování?
Deadpool
Nově se řeší situace okolo T.J. Millera, který hraje v Deadpoolovi ukecaného kamaráda hlavního hrdiny Weasela. 19. prosince bylo proti herci vznešeno jednou ženou obvinění, že jí Miller napadl, když společně chodili do školy. Konkrétně se mělo stát to, že si jednoho večera dali v Millerově bytě pár drinků a on jí pak při sexu praštil do obličeje. Dále žena uvedla, že ji též škrtil a poté, když už téměř nemohla dýchat, znásilnil. Miller veškerá obvinění přirozeně popřel a uvedl, že jde o pouhý pokus svézt se na vlně #MeToo.
Deadpool 2: Při natáčení zemřela kaskadérka
Filmy15. 8. 2017
Deadpool 2: Při natáčení zemřela kaskadérka
Ale nechme bulvární stránku věci a přejděme k tomu, co je pro naše stránky podstatné. Deadpool 2 se momentálně dokončuje ve střižně a fanoušci se začali ptát, jestli se po vzoru Všech prachů světa nebude ve světle obvinění stříhat a přetáčet. Lauren Shuler Donner (producentka všech X-Men filmů) v rozhovoru pro Rotten Tomatoes uvedla, že s největší pravděpodobně Miller vystřižen nebude. Konkrétně na dotaz odpověděla, že "si to nemyslí". Dává smysl, že nebyla Donner konkrétnější, protože v tuhle chvíli si nemůže být jistá, jestli s obviněním Millera nepřijde i někdo jiný (což už by studio ignorovat nemohlo).
Pokud jde o Millerovu budoucnost v sérii (respektive případném třetím díle), tam už je dle Donner situace méně jasná, rozhodnutí bude na studiu.
Pokud se něco nezmění, Deadpool 2 vstoupí do českých kin 31. května.
bude-se-deadpool-2-prestrihavat-kvuli-obvineni-ze-sexualniho-obtezovani
Josh Brolin