Slender Man slibuje největší hororové psycho od kultovního Kruhu!

Slender Man slibuje největší hororové psycho od kultovního Kruhu!
Slender Man
Rychle rostoucí popularitě pomohl nejen děsivě nepřirozený vzhled postavy, ale i to, že se stala "hrdinou" počítačových her Slender: The Eight Pagesa a Slender: The Arrival (ta je obecně považována za jeden z nejděsivějších herních hororů vůbec). Smutným zářezem se pak staly hrůzné skutečné události, kdy se v roce 2014 v USA dvě dvanáctileté dívky pokusily ubodat svoji stejně starou kamarádku, aby se staly služebnice Slender Mana.
O jejich příběhu ale nový hororový snímek nebude (událostem se již věnoval dokument z roku 2016 nesoucí název Beware the Slenderman). Nová adaptace nečekaného hororového fenoménu nese prostý název Slender Man a popisuje boj několika lidí se samotnou postavou. Viz první trailer:
Slender Man
Jedno se autorům upřít nedá - je to slušné psycho. O ději nebo postavách se nedozvíme prakticky nic, ale jednotlivé obrázky dokáží vyvolat hodně nepříjemné pocity. Je to podobně intenzivní sestřih zvláštních vizuálních koláží jako v případě nechvalně proslulé kazety z kultovního hororu Kruh.
Snímek natočil převážně seriálový režisér Sylvain White podle scénáře Davida Birkea (vynikající Elle od Paula Verhoevena). V českých kinech se nás dlouhán Slender Man pokusí vyděsit 23. srpna letošního roku.
slender-man-trailer-slibuje-nejvetsi-hororove-psycho-od-kultovniho-kruhu-1
Slender Man