Dočká se Bruce Willis konečně comebacku? V novém akčním filmu bude rozdávat přání smrti!

Dočká se Bruce Willis konečně comebacku? V novém akčním filmu bude rozdávat přání smrti!
Přání smrti (2018)
Jde o jeden z důvodů, proč bral Bruce Willis v posledních letech pouhé malé (a většinou záporné) role v béčkových filmech, které ve většině zemí putovaly rovnou na video - šlo o snadné peníze a natáčení nezabralo moc času (takový thriller First Kill byl natočen za 13 dní, což už hraničí se sprintem).
Nyní se (pro fanoušky Willise) blýská na lepší časy. Herec má před sebou dlouho očekávané Vyvolený a vyjma toho natočil remake Přání smrti. Původní film s Charlesem Bronsonem vznikl v roce 1974 a šlo o ohromný hit, který si vysloužil čtyři pokračování a z Bronsona udělal ikonu boje proti zločinu. Ani v případě remaku se zápletka nemění - zoufalý otec Paul Kersey se vydá na cestu pomsty poté, co tragédie zasáhne jeho rodinu.

Trailer:

Přání smrti
Jedinou větší změnou je, že zatímco v původním filmu byl hrdina povoláním architekt, v tom novém je chirurg. Willisovu manželku hraje Elisabeth Shue, dceru Camila Morrone a bratra Vincent D'Onofrio. Režíruje Eli Roth (Hostel).
Přání smrti mělo původně přijít do kin již loni v listopadu. Poté, co došlo k šílenému masakru v Las Vegas, kde zemřelo šest desítek lidí, studio rozumně uvedení odložilo. Nové datum české premiéry je 8. března 2018.
Nepočítáme-li cameo v Rozpolceném, půjde o Willisův první film od Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014), který půjde celosvětově do kin. 
bruce-willis-posila-vsem-zlocincum-prani-smrti
Přání smrti