Tak jak to bude - zůstává Ben Affleck u Batmana nebo ne?

Tak jak to bude - zůstává Ben Affleck u Batmana nebo ne?
Liga spravedlnosti (2017) | Warner Bros.
Bude v novém Batmanovi hrát Robina žena?
Filmy19. 10. 2016
Bude v novém Batmanovi hrát Robina žena?
Na úvod malá rekapitulace: když Ben Affleck získal roli Batmana, měli z toho fanoušci Temného rytíře spíše legraci. Pak přišel do kin Batman v Superman a ačkoli samotný film zdaleka nenaplnil vysoká očekávání, Affleck jako Batman zaválel. Ukázalo se, že ho studio urvalo pro roli mimo jiné proto, aby využilo i jeho režijní schopnosti pro sólovku Batmana. Jak běžel čas, zdálo se, že začíná být Affleck z role unavený. Napřed odstoupil od režie sólovky, poté začal neurčitě mluvit o své budoucnosti v DCEU. Došlo to do takové fáze, že nový režisér sólovky (Matt Reeves) dokonce začal mluvit o možném nástupci (Jake Gyllenhaal).
Poté Affleck najednou v prosinci minulého roku otočil a v rozhovoru uvedl následující: "Chci režírovat film s Batmanem, ale nikdy jsem nedostal scénář, který by se mi líbil, takže začínají od začátku a píší nový. Momentálně je podle mě celá řada cest, kterými se může DCEU vydat a já se zkrátka budu řídit svými zájmy. Vím, že jsem opravdu rád spolupracoval se svými kolegy [Liga spravedlnosti] a byla pro mě opravdová radost film točit," uvedl Affleck.
Vtip je v tom, že Reeves od té doby stále mluví o novém představiteli Batmana. A aby to nebylo zmatečné málo, přišel Jistý Daniel R, který má podle všeho dobré konexe u Warnerů (nejednou už jako první přišel s nějakou unikátní zprávou), nyní tvrdí, že Affleck chce u Batmana zůstat.
Že se v tom nevyznáte? V pohodě, my už také ne. Zdá se, že Ben Affleck zůstává herecky na palubě a režii ještě nevyloučil. Ale co potom s Reevesem? Jednou ze spekulací bylo, že by sólovka ukázala mladší verzi Batmana. Že by nakonec Warneři kutili dvě sólovky, jednu, která by navazovala na současné filmy a druhou, jež by se odehrávala v minulosti? Těžko říct, ale dokud sólovka (jakákoli) Batmana nedorazí do kin, nemá smysl spekulovat. Evidentně to stejně všechno bude za měsíc jinak...
Henry Cavill, Ben Affleck
Gal Gadot, Ezra Miller