Znáte je, ale možná ani netušíte, že mají slavné rodiče!

Znáte je, ale možná ani netušíte, že mají slavné rodiče!
Zoë Kravitz v sérii Divergence
Maya Rudolph (Machři, Maggie má plán) je dcerou americké zpěvačky Minnie Riperton, která byla v 70. letech minulého století považována za hudební ikonu. Její nejslavnější písní je hit Lovin' You, který původně nazpívala jako ukolébavkou pro svou dnes již známou dceru.
znate-je-ale-mozna-ani-netusite-ze-maji-slavne-rodice-6
Chris Pine (kapitán Kirk z nového Star Treku) je synem herce Roberta Pinea, který proslul rolí v americkém seriálu stanice NBC ChiPs.
znate-je-ale-mozna-ani-netusite-ze-maji-slavne-rodice-4
Abby Elliott (Saturday Night Live) je dcerou slavného komika Chrise Elliotta (Diktátor, Něco na té Mary je). Komické geny má tedy nejspíše po něm. :-)
znate-je-ale-mozna-ani-netusite-ze-maji-slavne-rodice-1
Lenny Kravitz – matka Lennyho Kravitze se jmenuje Roxie Roker a byla herečkou. V 70. letech zářila v americkém televizním seriálu The Jeffersons. Herecké kořeny pak přešly na Lennyho dceru Zoë (série Divergence).
znate-je-ale-mozna-ani-netusite-ze-maji-slavne-rodice-2
Blake Lively – otec Blake se jmenuje Ernie Lively a je úspěšným seriálovým hercem, který hrál v 80. letech snad ve všech amerických seriálech. Zajímavostí je, že si zahrál otce své skutečné dcery ve snímky Sesterstvo putovních kalhot.
znate-je-ale-mozna-ani-netusite-ze-maji-slavne-rodice-5
Rashida Jones (Cuban Fury) má velmi bohaté umělecké kořeny. Jejím otcem je hudební ikona Quincy Jones a její matkou modelka a herečka Peggy Lipton.
znate-je-ale-mozna-ani-netusite-ze-maji-slavne-rodice-3
Emily (Sběratelé kostí) a Zooey Deschanelovy (New Girl) stály před kamerou už jako malé a není divu. Jejich tatínek Cleb Deschanel je kameraman, který si za svou práci odnesl hned 5 nominací na Oscara a podílel se na vzniku takových filmů jako Patriot nebo Umučení Krista.
znate-je-ale-mozna-ani-netusite-ze-maji-slavne-rodice-7
Zosia Mamet (Girls, Děcka jsou v pohodě) je dcerou Davida Mameta – dramatika, scénáristy a spisovatele, který má na kontě dvě nominace na Oscara (za snímky Rozsudek a Vrtěti psem) a za své dílo získal Pulitzerovu cenu!
znate-je-ale-mozna-ani-netusite-ze-maji-slavne-rodice