Jaká je šance, že vzniknou Želvy Ninja 3?

Jaká je šance, že vzniknou Želvy Ninja 3?
Želví nindžové | New Line Cinema
A protože 90. léta se za nic nestyděla, mohly vznikat podobné krásné věci...
Když se před pár lety rozhodl Michael Bay, že z pozice producenta opráší želví značku a dodá jí moderní lesk, nikdo moc nečekal. Upřímně, také jsme moc nedostali, ale první díl natolik dobře suploval sérii Transformers (na čemž mělo velký podíl obsazení Megan Fox do role April O'Neilové), že si snímek z celosvětových kin odnesl takřka půl miliardy. Vedení studia si mnulo ruce - konečně další zlatá žíla. Dvojka dostala rychle zelenou a rovnou se mluvilo o dalším filmu. Současně ale visel ve vzduchu jeden problém.
9 filmových hitů, které byly "zželvovány" na plakátech
Téma19. 12. 2014
9 filmových hitů, které byly "zželvovány" na plakátech
Jakkoli byl první díl komerčně úspěšný, v ohlasech si moc dobře nevedl. Do pokračování proto autoři narvali hromadu "starých známých" - Kranga, Bebopa, Rocksteadyho a Caseyho Jonese. Nemluvě o různých odkazech na starší filmy. Fanservis měl zajistit, že se tentokrát dostane nejen na nové diváky, ale film nadchne i starší generace. A i když byl výsledek možná o něco snesitelnější než nepovedená jednička, diváci už se tentokrát napálit nenechali a v kinech utratili za pokračování polovinu toho, co za jedničku (a to byla dvojka dražší, takže se film velmi pravděpodobně ani nezaplatil).
Jakkoli měli ještě před premiérou druhého dílu producenti se sérii odvážné plány, dali je k ledu. Třetí díl, v němž by po boku želv pobíhala Megan Fox v minisukni, se nedočkáme. Místo toho se připravuje další restart a znovu u toho bude Bay coby producent. Scénář nového filmu píše Andrew Dodge (Sprosťárny s Jasonem Batemanem, chystaný Space Jam 2).
Želvy Ninja
Megan Fox, Stephen Amell