Chcete si užít zombie apokalypsu jako Brad Pitt? Dostanete šanci!

Chcete si užít zombie apokalypsu jako Brad Pitt? Dostanete šanci!
World War Z | Saber Interactive
Hra určená pro PlayStation 4 a Xbox One je inspirována stejnojmenným hitem z roku 2013 s Bradem Pittem v hlavní roli (v české distribuci byl uváděn jako Světová válka Z). Studio vydalo nový trailer, v němž ukazuje záběry přímo ze hry. Fanoušci valících se hord nemrtvých se mají na co těšit.
Hra nabídne kooperativní akci, kterou půjde hrát ve čtyřech lidech. Kampaň se bude soustředit na jedinečné příběhy a mise, přičemž hráčův cíl bude jasný - přežít. Bojovat budeme po celém světě (například v New Yorku, Moskvě a Jeruzalémě) a z prvního uvolněného traileru, je patrné, že se hra inspiruje nejen filmem (stěna z mrtvých, letadlo), ale i knihou (podstatná pasáž se zimou a jejím vlivem byla z filmu úplně vynechána).
Slavní herci a herečky, kteří byli z filmu kompletně vystřiženi
Téma23. 3. 2020
Slavní herci a herečky, kteří byli z filmu kompletně vystřiženi
Za herní adaptací Světové války Z stojí vývojářské studio Saber Interactive společně s filmovou společností Paramount Pictures. Ta se již několik let neúspěšně snaží dát dohromady pokračování filmové verze. Natáčení Světové války Z provázely velké potíže, scénář se přepisoval za pochodu a třetina filmu musela být nakonec přetočena (vzniklo například nové finále a z filmu úplně vypadl původně plánovaný záporák v podání Matthew Foxe).
Navzdory produkčním problémům vydělal snímek ohromné peníze (celosvětově přes půl miliardy, což z něj dělá nejúspěšnější zombie film vůbec) a dvojka dostala zelenou. Brad Pitt i producenti se chtěli podobnému očistci, jakým prošli při natáčení jedničky, vyhnout a proto se na druhý díl tak dlouho čeká. Podle posledních zpráv by ho měl natáčet David Fincher někdy příští rok (a s takovou se premiéry nedočkáme dříve něž v roce 2019).
Pokud patříte mezi fanoušky původního filmu, čekání na pokračování si budete moci zkrátit zmíněnou hrou, která vyjde v průběhu letošního roku.
Světová válka Z
Brad Pitt