Ještě jedno cože: Tarantinův Star Trek bude mládeži nepřístupný!

Ještě jedno cože: Tarantinův Star Trek bude mládeži nepřístupný!
Ještě jedno cože, řekni to ještě jednou Spocku, varuju tě... | Miramax
Pořád tomu nechceme moc věřit, ale scénář nového Star Treku podle všeho opravdu vzniká pod dohledem Quentina Tarantina a pokud se něco ošklivě nepokazí, slavný filmař ho i zrežíruje (což by znamenalo, že půjde v pořadí o jeho desátý film, kterým chtěl ještě před nedávnem uzavřít svou kariéru).
Je Osm hrozných Quentina Tarantina volnou adaptací kultovní Věci Johna Carpentera?
Téma28. 11. 2020
Je Osm hrozných Quentina Tarantina volnou adaptací kultovní Věci Johna Carpentera?
Celá situace okolo nového Star Treku až neobvykle rychle přešla v konkrétní informace a v tuhle chvíli už je prý dokonce najatá skupinka pisálků, kteří pomohou Tarantinovi rozvést jeho nápad a dají s ním scénář dohromady. Konkrétně by na filmu měli pracovat Mark L. Smith (REVENANT Zmrtvýchvstání), Lindsey Beer a Drew Pearce (Iron Man 3).
Nejšťavnatější novinkou je každopádně to, že bude film eRko, tedy mládeži nepřístupný. To byla prý podmínka, se kterou Tarantino za Paramountem přišel a studio i producent J.J. Abrams podle všeho souhlasili. Není překvapivé, že chce Tarantino takový rating, eRkové filmy točí celý život. Pro Star Trek jako fenomén jde ale o nevídanou věc, které se filmy i seriály ani nepřiblížili.
jeste-jedno-coze-tarantinuv-star-trek-bude-mladezi-nepristupny
Tvořiví fanoušci nemohli zprávy nechat bez odezvy
Upřímně zní celá situace okolo nového Star Treku až příliš dobře, než aby to byla pravda. Faktem nicméně zůstává, že studio, Abrams ani Tarantino nic nevyvrátili a v době sociálních sítí obvykle podobné divoké karty urychleně uzemní oficiální prohlášení. Že by opravdu? Můžeme jen doufat.
Ještě na palubu nabrat Samuela L. Jacksona, Bruce WilliseUmu Thurman, Michaela Madsona, Harveyho Keitela nebo Tima Rotha (ideálně všechny, ale v tak pohádkové realitě opravdu nežijeme) a bude to naprosto dokonalé.
Quentin Tarantino, Bruce Willis
Quentin Tarantino