Je to oficiální: Hra o trůny se vrátí na obrazovky až v roce 2019

Je to oficiální: Hra o trůny se vrátí na obrazovky až v roce 2019
Hra o trůny
Dávno víme, že osmá série bude (minimálně v rámci hlavní linie) poslední. Takže se od ní hodně čeká. Upřímně tvůrcům není co závidět, protože zavděčit se všem (respektive co největšímu počtu diváků) nebude vůbec jednoduché. Je ale bez debat, že ať už budou fanoušci remcat jakkoli, stejně budou poslední sezóny sedět jako přikovaní a to až do poslední epizody.
Svět Hry o trůny může rozšířit až čtveřice seriálů!
Seriály24. 8. 2017
Svět Hry o trůny může rozšířit až čtveřice seriálů!
A teď k té horší části. Na finální sérii si počkáme až do příštího roku. Slíbila to loni již Sophii Turner, která hraje v seriálu Sansu Stark, když uvedla: "Hra o trůny vyjde v roce 2019. Dark Phoenix v listopadu 2018. Pak tam mám několik nezávislých filmů. Dokonce jeden z nich produkuji. Jsem opravdu nadšená z toho, co mě čeká." Pokud jste stále doufali, že to v HBO nějak stihnou, smiřte se s rokem 2019. Právě ho totiž oficiálně potvrdila samotná televize v tiskové zprávě.
Hra o trůny se s tak definitivní platností vrátí na obrazovky příští rok. Bude sice zkrácená (nabídne pouhých šest epizod), ale jednotlivé díly budou zase prodloužené. Pokud patříte mezi hardcore fanoušky seriálu, raději se dobře oblékněte. Čeká nás hodně dlouhá zima, než bude mít osmá řada premiéru.
mame-pro-fanousky-hry-o-truny-jednu-hodne-spatnou-zpravu
Kit Harington