Chudák Keanu Reeves - v nové videohře je za vraždícího maniaka

Chudák Keanu Reeves - v nové videohře je za vraždícího maniaka
Foto z filmu John Wick (2014)
Zmíněná webová hra nese jméno Absolutely: A True Crime Story a jde o parodii všemožných japonských RPG, přičemž (těžko říct proč) si bere na paškál i Keanu Reevese. Za neobvyklou hříčkou stojí Davey Wreden a Ryan Roth, kteří se u svých fanoušků zapsali tím, že všeobecně vymýšlí "tak trochu jiné" hry (proslavili se kousky The Stanley Parablenebo a The Beginner’s Guide). Což v praxi znamená, že mají v některých kruzích kultovní status.
Ale to byla spíš jen taková malá poznámka pro zvědavé. Teď k tomu hlavnímu - o co jde v Absolutely: A True Crime Story? Inu, jako Keanu vyprávíte na policii svůj den, že jste vlastně "docela fajn chlápek". To v herní náplni vede k tomu, že můžete ubodávat lidi, prodávat drogy dětem, krást autorádia a velmi složitě vysvětlovat, jak se na nůž dostalo vaše sperma (!).
Váhám, jestli je to jen šílené, nebo šíleně geniální. Rozhodně je to daleko. Ale proč to protahovat, udělejte si obrázek sami - hru si můžete zdarma zahrát na následující stránce. Vezme vám cca deset minut vašeho života. 
v-absurdni-webove-hre-keanu-reeves-boda-do-lidi-a-doufa-ze-mu-projde-vrazda-1
v-absurdni-webove-hre-keanu-reeves-boda-do-lidi-a-doufa-ze-mu-projde-vrazda-2