Fantastická zvířata 2: Dostane Johnny Depp padáka kvůli údajnému bití exmanželky?

Fantastická zvířata 2: Dostane Johnny Depp padáka kvůli údajnému bití exmanželky?
Jedny z fotek, které Amber Heard použila jako "důkaz"
Deppa obvinila exmanželka Amber Heard z domácího násilí, což doprovodila na sociálních sítích sérii poměrně výmluvných obrázků. Tohle je ale stará píseň, která se řešila rok zpátky, když se pár rozváděl. A upřímně doteď není jisté, jak to vlastně bylo a jestli si Heard celé to týrání tak trochu nevymyslela (podle všeho sama pár let zpátky čelila obvinění z napadení své partnerky).
fanousci-harryho-pottera-nemaji-vubec-radost-z-toho-ze-je-johnny-depp-stale-grindelwaldem
Jedny z fotek, které Amber Heard použila jako "důkaz"
Drby prostě nechme stranou a přejděme k tomu podstatnému. Když se spustila vlna obvinění a s tím hodně herců/producentů přišlo o práci, evidentně někteří počítali s tím, že dojde i na Johnnyho Deppa. Když proto před pár dny vypustilo studio Warner Bros. první obrázek z pokračování Fantastických zvířat s Deppem v roli Grindelwalda, okamžitě to spustilo vlnu nevole. Přes velkou kritiku to nevypadá, že by studio chtělo cuknout.
Deppa brání i režisér filmu David Yates: "Hodně lidí v tuhle chvíli čelí obvinění od různých obětí a je to silné a děsivé. Situace s Johnnym mi připadá, že tu byl někdo, kdo se chtěl zviditelnit a něco proto tvrdil. Já vám mohu vyprávět jen o muži, kterého vídám každý den: Je slušný a milý, a to je vše. Ať o něm kolují jakákoli obvinění, jednoznačně nepřipomínají muže, s nímž pracuji."
Samozřejmě, vždycky může zaskočit Christopher Plummer, ale rozhodně vítáme, že si Warneři zachovávají chladnou hlavu. Celebrity byly vždy pověstné divokým osobním životem a řešit každý prohřešek vyhazovem, to by možná za chvíli v Hollywoodu neměl kdo hrát (Depp navíc už svůj "dluh" Amber splatil u mimosoudního vyrovnání). Je každopádně bez debat, že nový oficiální název filmu - Fantastická zvířata: Zločiny Grindelwaldovy -dostává s rozlíceným davem, který chce Deppa vyštípat, roztomilý přesah.
Amber Heard, Johnny Depp
Zoë Kravitz, Katherine Waterston, Ezra Miller, Dan Fogler, Johnny Depp, Jude Law, Callum Turner, Alison Sudol, Eddie Redmayne, Claudia Kim