Revue: Slavné televizní páry, u kterých přeskočila jiskra i v soukromí

Revue: Slavné televizní páry, u kterých přeskočila jiskra i v soukromí
Zlatá sedmdesátá | FOX
Není proto divu, že sem tam nějaká ta jiskřička přeskočí mimo scénář a seriáloví partneři se stanou i partnery životními. Pravda, někdy to nevyjde a dojde i na rozvod, ale to se může stát kdykoli a komukoli, nejen celebritám. Někdy to naopak klape dlouho. Tohle jsou seriálové páry, které to zkusily:
Kit Harington a Rose Leslie jsou v současné době tím asi nejsledovanějším "seriálovým párem". Dvojice se setkala při natáčení nesmírně úspěšného fantasy seriálu stanice HBO Hra o trůny. Ačkoli to postavám na obrazovkách nakonec nevyšlo, v soukromí jsou na tom Kit a Rose lépe, neboť poměrně nedávno oznámili zasnoubení. A málem taky rozchod díky jednomu vtípku.
9-televiznich-paru-u-nichz-preskocila-jiskra-i-v-soukromi-2
Josh Dallas and Ginnifer Goodwin se potkali při natáčení seriálu Bylo, nebylo přeskočila jiskra a jejím výsledkem je to, že jsou Josh a Ginnifer manželi a společně vychovávají dvě děti.
9-televiznich-paru-u-nichz-preskocila-jiskra-i-v-soukromi-4
Mila Kunis a Ashton Kutcher se setkali na place úspěšného sitcomu Zlatá sedmdesátá. V době, kdy seriál natáčeli, se ale dohromady ještě nedali. Bylo to až o mnoho let později, když se Ashtonovi rozpadlo manželství s Demi Moore. Nyní s Milou tvoří manželský pár a vychovávají dceru a syna.
9-televiznich-paru-u-nichz-preskocila-jiskra-i-v-soukromi-1
Alyson Hannigan potkala Alexise Denisofa při natáčení kultovního seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Alexis ale zpočátku o žádný románek nestál, neboť nechtěl míchat práci s osobním životem. Dohromady se tedy dali až později. Od roku 2003 jsou manželi a mají dvě dcery.
9-televiznich-paru-u-nichz-preskocila-jiskra-i-v-soukromi-6
Ian Somerhalder a Nina Dobrev spolu natáčeli seriál Upíří deníky. Pár tvořili několik let, ale v roce 2013 svůj vztah ukončili,
9-televiznich-paru-u-nichz-preskocila-jiskra-i-v-soukromi-7
Kaley Cuoco a Johnny Galecki tvoří manželský pár v úspěšném sitcomu Teorie velkého třesku. Nějakou dobu spolu tito dva herci chodili i v soukromí, ale vztah jim nevydržel a Kaley se nakonec vdala za někoho jiného (s kým ale v tuto chvíli již také není, takže třeba to těm dvěma ještě někdy vyjde).
9-televiznich-paru-u-nichz-preskocila-jiskra-i-v-soukromi-3
Blake Lively a Penn Badgley randili díky seriál Super drbna. Nevydrželo jim to, dnes už je Lively spokojenou manželkou Ryana "Deadpoola" Reynoldse.
9-televiznich-paru-u-nichz-preskocila-jiskra-i-v-soukromi
Lea Michele a Cory Monteith se do sebe zamilovali při natáčení seriálu Glee. Dokonce plánovali rodinu. Vztah ukončila tragédie, když se Cory v roce 2013 předávkoval.
9-televiznich-paru-u-nichz-preskocila-jiskra-i-v-soukromi-5
Tom Hardy a Charlotte Riley tvořili ústřední dvojici v dvoudílné televizní verzi slavného románu Na větrné hůrce Wuthering Heights a dali se dohromady. je Od roku 2014 jsou manželi a společně si zahráli též v seriálu Peaky Blinders.
9-televiznich-paru-u-nichz-preskocila-jiskra-i-v-soukromi-8