Zhýralý fotbalista Julius Lavi Lavický zdůraznil, že s ním máme počítat

Zhýralý fotbalista Julius Lavi Lavický zdůraznil, že s ním máme počítat
Vyšehrad
Jakub Štáfek, představitel zhýralého fotbalisty Laviho ze seriálu Vyšehrad,  pokřtil DVD přímo na zeleném pažitu klubu FK Slavoj Vyšehrad. Křtu se zúčastnil i herec Jiří Ployhar, představitel Laviho trenéra, a bývalí fotbalisté a reprezentanti Tomáš Řepka a Lukáš Zelenka. Všichni si pak spolu zahráli i fotbálek. Jakub "Lavi" Štáfek se ale tváří v tvář drsnému obránci Tomášovi Řepkovi necítil na opravdový fotbal a raději si v šatně zahráli táhlíčkový fotbálek. Tady naopak Lavi projevil svoje zkušenosti z barů a v herecké dvojici s Jiřím Ployharem nedali fotbalistům šanci.
Jakub Štáfek, Jiří Ployhar (I)
Vyšehrad - Tomáš Řepka, Jakub "Lavi" Štáfek a Jiří Ployhar křtí DVD. | BontonFilm
Řepka i Zelenka jsou jedni ze skutečných fotbalistů, kteří se v seriálu objevili. „Já jsem ten seriál na začátku nenáviděl,“ překvapil všechny Řepka. „Pak jsem se u něj začal bavit, takováhle legrace z fotbalu tady vlastně chybí. Každopádně někoho, jako je Lavi, bych já do týmu nechtěl.“
„Já naopak od Tomáše jsem seriál sledoval od začátku a byl jsem úplně nadšenej,“ říkal Lukáš Zelenka. „Samozřejmě, že se někdy po zápasech slavilo, ale někoho jako je Lavi si nevybavuju. Ten seriál není pravdivej. Maximálně tak na 90%,“ pobavil všechny Zelenka.
Jakub Štáfek
Vyšehrad | OBBOD
Ke své roli se vrátil i samotný Štáfek. „Bylo hodně zajímavý hrát takovýho dementa. Má to ale i druhou stranu, protože lidi si vás s takhle výraznou rolí spojují i ve skutečnosti.“ Nikdo z přítomných nepotvrdil, ale ani nevyloučil druhou řadu seriálu. „Na něčem pracujeme, ale nechceme slíbit nic, co bychom pak třeba nedodrželi. Ale bude to i s Lavim.“

Vyšehrad: Trailer

Vyšehrad je seriál internetové televize OBBOD. Hlavní hrdinou je talentovaný fotbalista Julius „Lavi“ Lavický, který je kvůli špatné životosprávě a večírkům vyhozen z prvoligového klubu AC Sparta Praha a je nucen hrát za FK Slavoj Vyšehrad. Tvůrce seriálu podle vlastních slov inspirovala řada fotbalových průšvihářů – Mario Balotelli, David Limberský, Martin Fenin nebo Milan Petržela.
Televize OBBOD nedávno na Vyšehrad navázala Lajnou (2017), která přibližuje jiné sportovní prostředí - tuzemský hokej. V hlavní roli trenéra září Jiří Langmajer, který projevuje nebývalý komediální talent a smysl pro parodování.
Sportovní filmy a seriály
Pro fanoušky Laviho, seriálu Vyšehrad a sportovní tématiky obecně jsme si připravili novou redakční hru, která prověří vaše znalosti na poli sportovních filmů a seriálů.
V rámci vědomostní hry navíc máte možnost vyhrát jednu ze tří cen, kterou do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm. Ano, tušíte správně, jedná se o jedno ze 3 DVD s kompletní první řadou seriálu Vyšehrad.
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci na výhru dosáhnout? Zúčastněte se naší nové redakční hry a získejte na první pokus co nejvíce bodů. Z 20 nejúspěšnějších vylosujeme 3 výherce. Bodování soutěže uzavřeme v pondělí 4. prosince ve 12:00. Hodně štěstí a Lavimu zdar!
Vyšehrad
Vyšehrad