Další případ Hercula Poirota okoření Wonder Woman

Další případ Hercula Poirota okoření Wonder Woman
Wonder Woman | Warner Bros.
Kenneth Branagh tentokrát hodlá zadaptovat Smrt na Nilu, přičemž si zopakuje nejen hlavní roli, ale zůstane i na postu režie. Není se co divit - Vražda v Orient expresu má nejen dobrý finanční ohlas, ale film se dočkal i velmi pozitivních recenzí. Scénář i pro pokračování píše Michael Green.
Oficiální popis knihy je následující: Linnet Ridgewayová má vše – je mladá, krásná, svobodná a bohatá. Jednoho dne ji navštíví její přítelkyně Jacqueline a nadšeně vypráví o svém snoubenci Simonu Doylovi. Po nějaké době se Hercule Poirot na svém putování po Egyptu setkává s novomanželi Doylovými, avšak paní Doylovou se stala Linnet Ridgewayová. Zanedlouho se jejich společnost rozšíří i o Jacqueline, která je už nějakou dobu pronásleduje, aby jim překazila štěstí. Linnet se na Poirota obrátí se žádostí o pomoc, ten přislíbí, že si s Jacqueline promluví. Situace se vyhrotí při výletu na parníku, kde dojde k pokusu o vraždu. Pokusem ale vše zdaleka nekončí.
Vražda v Orient expresu mimo jiné vyniká opravdu hvězdným obsazením. Bude zajímavé sledovat, s jakým ansámblem se pokračování vytasí. První adeptkou je Gal Gadot na roli Linnet. S takovou bych osobně navrhoval, aby Jacqueline hrála Margot Robbie. Jejich souboj se přímo nabízí ;)
Vražda v Orient expresu
Kenneth Branagh