Hotel Transylvánie 3 v novém traileru ukazuje, že i Drákula potřebuje dovolenou

Hotel Transylvánie 3 v novém traileru ukazuje, že i Drákula potřebuje dovolenou
Hotel Transylvánie 3 | Sony
Tak se nakonec Genndy Tarkovsky chopil režie i třetího filmu ze série Hotel Transylvánie. Není se čemu divit: jednička i dvojka zaznamenaly po celém světě velmi solidní návštěvnost a tržby, při rozpočtu 165 milionů dolarů oba snímky utržily přes 830 mega. Navíc došlo i na seriálovou verzi příběhů z Drákulovy Transylvánie.
Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená, dorazí do českých kin 12. července a níže se můžete podívat na nový uvolněný trailer:
Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená
Oficiální text distributora: V novém filmu se s rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra.
aa46abea
Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená
Vyčerpá se tahle animovaná série? Tvůrci vcelku logicky přesunuly děj z Transylvánie a dospělým divákům možná naservírují nějakou tu porci popkulturních odkazů. Novému traileru nápady rozhodně nechybí.