Po 13 letech jsme se dočkali. Úžasňákovi 2 a první video

Po 13 letech jsme se dočkali. Úžasňákovi 2 a první video
Studio ovšem dopřálo nemalému zástupu fanoušků hořkou odpověď v podobě nekončících tvůrčích neshod. Pokračování se po letech stalo naivním přáním a doboví fanoušci značně odrostli.
Studia Pixar a Disney ale v posledních letech propagují trend zavedených značek a důvěru tak opětovně vložila do Příběhu hraček (Toy Story 4 nás čeká 8. srpna 2019) a Úžasňákových (premiéra druhého filmu bude 2. srpna roku 2018).
Pro jednou děkuji za nedostatek nových námětů. Včera vyšel první teaser trailer, jenž nic neprozradí, ale fanoušky zajisté potěší.
Úžasňákovi 2
Komu by první upoutávka nestačila, máme tu rovněž popis děje od tuzemského distributora, společnosti Falcon.
Ve filmu Úžasňákovi 2 se vrací oblíbená rodina superhrdinů. Avšak tentokrát je hlavní hvězdou Helen, zatímco Bob zůstal v domácnosti a pomáhá Violet a Dashovi zvládat každodenní nástrahy „normálního“ života. Pro všechny je to těžká změna a těžší je o to víc, že si nikdo z rodiny neuvědomuje superschopnosti malého Jack-Jacka. Když se objeví nový padouch, který se chystá uskutečnit ďábelsky geniální plán, tak rodina a Mražoun musí najít způsob, jak se dát zase dohromady a spojit síly – což se lehko řekne a těžko udělá, i když jsou všichni doslova úžasní.