Hvězdu Rychle a zběsile vytahuje z průšvihu Will Smith - daroval jí 5 milionů dolarů na souboj s právníky

Hvězdu Rychle a zběsile vytahuje z průšvihu Will Smith - daroval jí 5 milionů dolarů na souboj s právníky
Tyrese Gibson, Will Smith a Jada Pinkett Smith | IMDb
UPDATE: Tak si to Tyrese vymyslel a Smith mu žádné peníze nedal.
Původní zpráva: Nemá se moc smysl nimrat v detailech, protože polovinu si vymyslel bulvár a druhou dost možná Gibsonova exmanželka. Shrneme si jen to, co víme jistě - Gibson již nějakou dobu bojuje s exmanželkou o opatrovnictví své dcery Shyaly. Ex Gibsona obvinila mimo jiné z toho, že dceru "doma bil, až si nesedla", ale tohle soud smetl ze stolu. Bitva každopádně stále probíhá a herec je z ní (mírně řečeno) na prášky. Mimo jiné také proto, že ho to stálo veškeré peníze a aby toho nebylo málo, natáčení Rychle a zběsile 9, na čemž by se Gibson zahojil, bylo odsunuto o rok (za což viní Dwaynea Johnsona, ale o tom až za chvíli). Gibson každopádně prodělává to, čemu se v angličtině říká "meltdown", což nemá úplně přesný český ekvivalent, ale s trochou tolerance to lze popsat slovy "už mu z toho všeho pěkně hrabe".
Gibson je opravdu hodně na dně a za jednoho z viníků považuje Dwaynea Johnsona, neboť právě kvůli němu se o rok posunula premiéra Rychle a zběsile 9. "Kvůli němu" je ale trochu diskutabilní. Johnson naskočil jako Hobbs do série pátým dílem a stal se ohromně populární. Když mu pak navíc v osmém díle výborně zafungovala chemie s Jasonem Stathamem, studio si logicky řeklo, že sérii trochu roztáhne a natočí s duem Johnson/Statham spin-off, který uvede před Rychle a zběsile 9. Pravda, Johnson mohl odmítnout, ale upřímně, i ostatní herci série mají pusu. A vyjma Vina Diesela, jenž měl k Johnsonovi pár poznámek (které ale vycházely především z toho, že těžko nese tak velkou konkurenci), nikdo nehrotí odsun premiéry jako Gibson.
Každopádně si herec nyní může (alespoň na chvíli) oddechnout. Will Smith a Jada Pinkett Smith mu totiž darovali 5 milionů dolarů, aby měl na právníky v bitvě o svou dceru. Gibson jim následně mnohokrát skrze sociální sítě poděkoval. Tohle gesto dobré vůle je nicméně zajímavé hlavně proto, že Diesel pořád mluví o tom, jak je tým Rychle a zběsile jedna velká rodina, ale sám s ničím podobným nepřišel (a nepochybně by si to mohl dovolit).
Tyrese Gibson, Will Smith a Jada Pinkett Smith
Tyrese Gibson, Will Smith a Jada Pinkett Smith | IMDb
Pro fanoušky Rychle a zběsile je samozřejmě nejzásadnější otázka, jak se celá tahle situace promítne do budoucích dílů. Uvidíme v nich ještě někdy trojlístek Gibson-Johnson-Diesel? Zdá se, že rodina se opravdu rozpadá. V jedné z posledních instagramových zpráv sice Gibson uvedl, že již nebude na Johnsona přes média útočit, protože mu "kdosi z blízkých spolupracovníků promluvil do duše", otázkou ale je, jak dlouho mu tenhle postoj vydrží.