Co dělá slavný pirát Johnny Depp, když netočí filmy? Můžete to sami zažít v Praze

Co dělá slavný pirát Johnny Depp, když netočí filmy? Můžete to sami zažít v Praze
Alice Cooper, Johnny Depp a Joe Perry - "upíři z Hollywoodu"
13. června příštího roku, 4 dny po svých 55. narozeninách, se Johnny Depp představí pražskému publiku v doprovodu dalších hollywoodských pekelníků - muzikantů Alice Coopera a Joea Perryho (Aerosmith). Pro někoho netradičně s kytarou u pasu. Superskupina, jejímž je od roku 2015 členem, se jmenuje příznačně Hollywood Vampires (upíři z Hollywoodu) a bude předskakovat jinému legendárnímu rockerovi temnoty, Ozzymu Osbourneovi, který příští rok oslaví půlstoletí na hudební scéně.
co-dela-hvezdny-johnny-depp-kdyz-netoci-filmy-muzete-to-zazit-na-vlastni-kuzi
Alice Cooper, Johnny Depp a Joe Perry - "upíři z Hollywoodu"
O Deppově lásce k hudbě, rockerskému životnímu stylu a slavným bohémským muzikantům se dlouhodobě ví. V kalifornské čtvrti Sunset Strip provozoval mezi roky 1993 a 2004 noční klub The Viper Room, kde jammoval například s Keithem Richardsem. Místo se stalo posledním odpočinkem muzikanta a herce Rivera Phoenixe (Mé soukromé Idaho), který zde na Halloween roku 1993 zemřel na následky předávkování drogami.
Pražský koncert bude ideální šancí vidět Johnnyho Deppa v kytarové akci. Jeho předchozí soukromé hudební večírky byly jen pro zvané. A i když bude spolu s "upíry z Hollywoodu" jen v roli předskokanů, dá se počítat s tím, že to pořádně rozbalí.