Rychle a zběsile: Hádky pokračují, jedna z hvězd vyhrožuje odchodem ze série

Rychle a zběsile: Hádky pokračují, jedna z hvězd vyhrožuje odchodem ze série
Tyrese Gibson
Studio z toho přirozeně začalo těžit a rozhodlo se, že dá v rámci natáčení přednost spin-offu s Johnsonovou postavou  Hobbsem a na regulérní pokračování (neboli devátý díl) série dojde až o rok později. Ještě než vůbec na tuhle změnu došlo, měl s velkým prostorem pro Johnsona problém Vin Diesel, který do jeho příchodu platil za hlavní tvář série. Když někdo hvězdě podobným způsobem "ukradne prostor", vždycky se ozve ego.
Postava Hobbse byla původně určena pro úplně jiný typ herce
Ostatně, napětí prý bylo mezi Johnsonem a Dieselem během natáčení Rychle a zběsile 8 tak velké, že raději štáb natáčel jejich společného scény způsobem, aby se na place herci setkávali co nejméně (ideálně vůbec).
Nicméně Diesel se snažil (prostřednictvím sociálních sítí) situaci spíše krotit. Tím, kdo dělá opravdové vlny, je Tyrese Gibson (v sérii Roman Pearce). Gibson dlouhodobě prostřednictvím Instagramu na Johnsona útočil, aby spin-off netočil a "netrhal tak rodinu". Upřímně, celé to působí komicky. Studio se zkrátka jen rozhodlo dát napřed prostor dějové odbočce (což i dává smysl - série se musí rozvíjet) a Gibson z toho dělá drama oscarových rozměrů.
rychle-a-zbesile-hadky-pokracuji-jedna-z-hvezd-vyhrozuje-odchodem-ze-serie
Tyrese Gibson
Přestože se Gibson snažil křičet hodně hlasitě, žádnou větší odezvu nevyvolal. Možná i proto se rozhodl na Instagramu vytáhnout nejtěžší kalibr: "Zdravím věrné fanoušky a milovníky NAŠEHO fast universa... musím bohužel oznámit, že pokud bude Dwayne v Rychle a zběsile 9, nebude tam Roman Pearce... zahráváš si s mojí rodinou a s přežitím mé holčičky, tak já si budu zahrávat s tvojí rodinou..." Dále ještě Gibson nazval Johnsona klaunem, sobcem a také ho obvinil z užívání steroidů. Pokud jde o větu "přežití mé holčičky", Gibson naráží na to, že v tuhle chvíli bojuje se svojí exmanželkou o opatrovnictví dcery, topí se v dluzích a je skoro na mizině.
Je jasné, že je Gibson pod tlakem a mluví z něj emoce. Vyhrožovat odchodem je ale v jeho případě minimálně naivní. Nikdy neplatil za tahouna série a je bez pochyb, že pokud bude muset studio volit mezi ním a Johnsonem, který přitahuje úspěch, pro Gibsona to dobře nedopadne. 
rychle-a-zbesile-hadky-pokracuji-jedna-z-hvezd-vyhrozuje-odchodem-ze-serie-1
Vin Diesel, Dwayne Johnson a Tyrese Gibson v době, kdy spolu evidentně ještě vycházeli.