Nový Predátor překvapuje - bude o něčem jiném, než jsme si dosud mysleli

Nový Predátor překvapuje - bude o něčem jiném, než jsme si dosud mysleli
O ději nového Predátora zatím nic moc konkrétního nevíme. Režisér filmu Shane Black, který se současně postaral i o scénář, se podělil pouze o to, že by měl příběh navázat na úplně první film s Arnoldem. Producent John Davis je ze scénáře nadšený a v jednom rozhovoru ho označil za geniální.
Jindy bychom podobné prohlášení brali s rezervou, v případě nového Predátora je ale slušná šance, že Davis nepřeháněl. Nezapomínejme na to, že Black je jako scenárista podepsán pod legendárním Posledním skautem a první Smrtonosnou zbraní a v posledních letech válel i v kombinační hře režisér/scenárista s filmy jako Kiss Kiss Bang BangIron Man 3 a Správní chlapi. A navíc se kdysi dokonce podílel (leč neoficiálně) na úpravách scénáře prvního Predátora (a aby toho nebylo málo, zahrál si roli Hawkinse!).
rozpohybovany-plakat-na-noveho-predatora-slibuje-primo-elektrizujici-podivanou
Produkce má zatím stále dost času (premiéra je až v srpnu příštího roku), takže studio v tuhle chvíli drží film pod pokličkou. Prvního traileru se prý dočkáme až za několik měsíců, abychom ale úplně nestrádali, máme tu alespoň nový plakát. A stojí za pozornost, neboť přináší novou informaci.
Do téhle chvíle se myslelo, že se nový Predátor bude odehrávat v duchu prvního filmu někde v zeleném pekle. Rozpohybovaný plakát ale ukazuje město, takže sice budeme v džungli, ale betonové. Podle nepotvrzených zpráv by mělo jít o nějaké menší předměstí, čemuž bychom se upřímně nedivili. Podobná neobvyklá lokace je přesně to, co Black rád dělá (vezme klasické schéma a naboří ho netradičním vývojem). A takové americké maloměsto plné malebných rodinných domů a vraždících predátorů? To je jednoznačně kombinace, kterou si umíme (v Blackově podání) představit.
Lidskými hrdiny Predátora jsou Sterling K. Brown, Trevanteh Rhodes, Boyd Holbrook, Jacob Tremblayh, Olivia Munn a Keegan Michael Key. Prohlédnout se je můžete na oficiální fotce níže (klečící muž s kšiltovkou je sám Black).
Jacob Tremblay, Trevante Rhodes, Boyd Holbrook, Keegan Michael Key, Olivia Munn, Shane Black, Sterling K. Brown
Obrázek galerie #2