Třetí sezóna seriálu Fargo: Ewan McGregor zkusí za doprovodu svůdné milenky okrást sám sebe

Třetí sezóna seriálu Fargo: Ewan McGregor zkusí za doprovodu svůdné milenky okrást sám sebe
Fargo | AMC
Třetí řada Farga slibuje akci, rivalitu, komplikace v lásce, zločiny i tajemnou náladu amerického podsvětí. Tvůrci navíc tolik nebrnkají na retro náladu, ale věnují se aktuálním tématům: především internetové komunikaci a sociálním bublinám.

Promo na 3. sérii Farga:

V hlavní dvojroli série se představí Ewan McGregor (Trainspotting), který se coby tulák Ray Stussy vrací do zapadlého městečka. Zde potkává i svého bratra Emmita (taktéž McGregor) a celou řadu problémů.
Jaká je ústředí zápletka "třetího" Farga? Ray Stussy a jeho partnerka Nikki (Mary Elizabeth Winstead) se rozhodnou oloupit Rayova bratra Emmita. Krádež se nezdaří a vše se po vzoru filmů bratrů Coenů (Fargo, Big Lebowski) dost zamotá.
Hlavního záporáka si zahrál skvělý David Thewlis (Legendy zločinu). Policii tentokrát zastupuje sympatická Carrie Coon (Zmizelá).
Ewan McGregor
Fargo | AMC
Seriálu Fargo se povedlo navázat právě na úspěch stejnojmenného filmu bratrů Coenů, který slavil nejen mezi diváky, ale i kritiky. Například porotci udílející televizní ceny Emmy seriálu prozatím dali 6 cen - za hudební režii, hudbu, kinematografii, obsazení pro mini-seriál, režii pro mini-seriál a za vynikající mini-seriál.
Ewan McGregor
A Ewan McGregor | AMC
Třetí řada Farga poběží na televizní stanici AMC počínaje pondělím 23. října od 22:00. Domovská televize FX uvedla seriál letos v dubnu.