Víte kdo je Jean-Claude Van Johnson? Odpověď zná Jean-Claude Van Damme

Víte kdo je Jean-Claude Van Johnson? Odpověď zná Jean-Claude Van Damme
Jean-Claude Van Johnson
Jedna z nejlepších věcí, kterou Jean-Claude Van Damme v poslední dekádě natočil, bylo drama JCVD (2008). V něm si kdysi mezinárodní hvězda zahrála samu sebe, rekapitulovala své chyby a nebála se opravdu upřímných zpovědí (přičemž vše současně fungovalo i jako plnohodnotný film).
A před nějakým časem konečně někomu došlo, že by se měl podobný koncept ještě trochu podojit, ale tentokrát v komediálnějším balení. V novém seriálu Amazonu Jean-Claude Van Johnson proto Van Damme zase hraje sám sebe, přičemž se rozhodne přerušit odchod do důchodu, aby se mohl vrátit zpátky do akce. Vtip je v tom, že mu nejde o hraní ve filmech. To je jen zástěrka, kterou Van Damme léta maskoval druhou identitu - tajného agenta Johnsona, který zvládal ty nejnebezpečnější mise. Nápad zlatý, navíc z pera scenáristy Expendables 2 a pod produkčním dohledem Ridleyho Scotta. Pro fanoušky osmdesátek jasná povinnost. Pilot vyšel před rokem a můžeme říct, že funguje velmi dobře a obsahuje hned několik vynikajících momentů.
vite-kdo-je-jean-claude-van-johnson-odpoved-zna-jean-claude-van-damme
Nyní tu máme trailer na celou sérii a jde na to možná trochu nešťastně, protože prakticky nic neukáže. Na druhou stranu, o to příjemnější překvapení nás (snad) při sledování bude čekat. Pokud si seriál udrží nápaditost a nadhled pilotního dílů, mají se fanoušci "Svalů z Bruselu" na co těšit.
Jean-Claude Van Johnson