Medvídek Paddington 2 v prvním českém traileru s proradným Hughem Grantem

Medvídek Paddington 2 v prvním českém traileru s proradným Hughem Grantem
Čemuž napovídá nová upoutávka s českým dabingem, kterou tvůrci vypustili do světa.
Paddington 2 | Vertical Entertainment
Paddington 2 se točí kolem kouzelného leporela, které chce Paddington věnovat své tetě Lucy ke 100 letým narozeninám. Předmět je nicméně uloupen proradným Hughem Grantem (střihne si i roli jeptišky) a tak oblíbený medvídek spolu s rodinou Brownových vyráží po dárku pátrat.
Na jednoduché zápletce druhý Paddington nestojí. To, co snímek obohacuje, je anglický šmrnc a humor, hvězdní herci (kromě Granta například Brendan Gleeson nebo oscarový Jim Broadbent) a popkulturní narážky, které ocení dospělí diváci. Schválně kolik jich v upoutávce napočítáte a z jakých filmů (reklamních videí) jsou? Pište do diskuse.
Kde se vzal medvídek Paddington?
Paddington 2 vznikl v britsko-francouzské koprodukci, "dvojku" stejně jako první díl režíroval Paul King (Bunny a býk), jehož inspirovaly na "ostrovech" slavné knihy o Paddingtonovi od Michaela Bonda.
vraci-se-oblibeny-medvidek-paddington-po-chlupech-mu-pujde-slosyn-hugh-grant
Spisovatel Michael Bond
Zfilmování prvního Paddingtona bylo prozřetelným krokem, neboť rodinný snímek při rozpočtu 55 milionů dolarů utržil celosvětově 268. Navíc se dílo setkalo s nebývale pozitivními recenzemi (u nás průměrná známka 78 procent). Stvořitel Paddingtona, spisovatel Michael Bond, se na filmových scénářích podílel až do konce života. Letos bohužel 27. června zemřel ve věku obdivuhodných 91 let. Bond se se životem rozloučil na symbolickém místě, v londýnské čtvrti Paddington, která dala populárnímu chlupáči jméno.