Star Wars: Poslední z Jediů - oprašte světelné meče, nový nabušený trailer je tu!

Star Wars: Poslední z Jediů - oprašte světelné meče, nový nabušený trailer je tu!
O ději nové epizody, v níž se rozloučíme s předčasně zesnulou Carrie Fisher, toho zatím moc nevíme. Oficiální popis českého distributora je velmi skromný: Ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů od studia Lucasfilm pokračuje sága rodu Skywalkerů. Postavy předchozího filmu Star Wars: Síla se probouzí spolu s legendárními hrdiny galaxie prožívají strhující dobrodružství, během kterých odhalí prastará tajemství Síly a šokující události z minulosti.
Nový trailer toho na situaci moc nemění. Stále se můžeme spíše dohadovat, co nás ve filmu čeká a je to upřímně dobře. Studia mají v posledních letech nezdravou tendenci vyzrazovat většinu podstatných momentů již během kampaně. Je správné, že si nový díl Star Wars stále uchovává auru tajemství. Přesto je tu jeden moment, o kterém nepochybně budou fanoušci v následujících týdnech mluvit. Je na konci traileru a... však se podívejte sami.
Star Wars: Poslední z Jediů
Do jednotlivých rolí se vrací Daisy Ridley, Carrie Fisher, Mark Hamill, John Boyega, Lupita Nyong'o, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Gwendoline Christie, Adam Driver a Andy Serkis. Nováčky jsou Benicio Del Toro, Laura Dern a Kelly Marie Tran. Premiérafilmu nás čeká 14. prosince 2017.
... teď jen, aby ty dva měsíce rychle utekly. Už to chceme vidět v kinech!