Proč se stále netočí Sex ve městě 3? Může za to Samantha!

Proč se stále netočí Sex ve městě 3? Může za to Samantha!
Kim Cattrall
Konkrétně herečka uvedla následující: „Jsem zklamaná. Měli jsme tak nádherný, vtipný, dojemný, hravý, velmi realistický scénář a příběh."
A proč se netočí? Podle všeho může za stopku Kim Cattrall, představitelka sexuchtivé Samanthy Jonesové, která již na konci minulého roku prohlásila, že trojku točit nechce. Pro filmaře je takové odmítnutí vždy problém - bez celého týmu přirozeně nemá smysl něco podobného dělat. Stejným způsobem ztroskotal návrat legendárních Přátel, kdy se herci nikdy nedokázali dohodnout na termínu (případně se někomu vždy nechtělo).
proc-se-stale-netoci-sex-ve-meste-3-muze-za-to-samantha
Kim Cattrall
Sex ve městě 3 by i přes nezájem Cattrall mohl vzniknout. Autor seriálu Ryan Murphy naznačil, jak by se problém dal vyřešit. "Přeobsadíme Samanthu! Nechápu to. Osobně by mě hodně ničilo, kdybych pomáhal vytvářet kult, 95% lidí z týmu řeklo "jdeme do toho", ale byla by tam brzda."
Je to nevděčná situace, protože zrovna Samantha v podání Cattrall byla zcela bez debat nejvýraznější členkou party a těžko si lze v roli představit někoho jiného. Postoj samotné Cattrall jde ale snadno chápat. Nesmíme zapomínat, že je herečka o deset let starší než její kolegyně a ve svých šedesáti už nejspíš nemá chuť se k podobné extravagantní roli vracet. 
A aby to všechno nebylo jen na Cattrall, i Chris Noth (pan Božský) prohlásil:  „Myslím, že jsme to vše uzavřeli. Nemám pocit, že bych měl ještě co říct."
P.S. Cattrall se dost možná nechce k postavě Samanthy vracet i proto, že se stala terčem posměchu při premiéře druhého filmu. Důvodem bylo to, že jí grafici na oficiálním plakátu k filmu až komickým způsobem vyretušovali. 
proc-se-stale-netoci-sex-ve-meste-3-muze-za-to-samantha-1