Glosa: Will Smith odmítl hrát v Matrixu. Bude v nové verzi hrát John Lennon?

Glosa: Will Smith odmítl hrát v Matrixu. Bude v nové verzi hrát John Lennon?
Vypadá to, že nejde o blamáž, i když je to více než odvážný krok! K napsání scénáře byl povolán scenárista Zak Penn a hvězdou by měl být Michael B. Jordan, jak už jsme psali v nedávném článku:
  Jednou na to dojít muselo - chystá se reboot Matrixu
will-smith-odmitl-hrat-v-matrixu-a-chysta-se-nova-verze-4
Keanu Reeves jako Neo
Keanu Reeves je možná nenahraditelný. Každopádně jsme zvědaví, kdo si troufne a kdo odmítne přebít legendu. Nebude to poprvé, ani naposled, kdy hvězdy řeknou NE. Zejména možná v případě Matrixu, nové verze.
Will Smith
Will Smith jako Neo | Warner Bros.
Původně měl hrát Nea Will Smith nebo Ewan McGregor.Ti roli Nea odmítli. Smith vše odůvodnil slovy, že "v tu dobu nebyl chytrým ani tak schopným hercem a celý snímek by zkazil". Pak dodal, že Keanu Reeves byl fantastický. Ironií osudu je, že místo Matrixu vzal Smith roli v propadáku Wild Wild West.
will-smith-odmitl-hrat-v-matrixu-a-chysta-se-nova-verze-6
Ewan McGregor jako Neo (podle koláže Life and Style)
A co kyby si zahrál Nea John Lennon? To by bylo poprvé od jeho smrti. Cynické? Jak ještě dlouho? Všechno je možné díky dnešní technice. Osobně mi přijde zábavné tento kult přetáčet, tak proč ne. Hlavně, aby se to přetočilo a byly znovu peníze. Samozřejmě, že se jedná o žert (zatím) s učinkováním Johna Lennona v novém Matrixu, ale absurdita je na místě a bylo by to alespoň nějaké řešení, jak se na věc podívat novým pohledem. Mohl by to být kdokoliv. Jde o to, aby se točilo a byl nějaký malý důvod, proč začít znovu.
will-smith-odmitl-hrat-v-matrixu-a-chysta-se-nova-verze-3
John Lenon jako Neo.
Někdy se prostě do nabízené role nevcítíte a radši ji odmítnete, ale stane se to tentokráte? Pochybujeme, neboť koláže s Michaelem B. Jordanem, který byl do rebootu osloven, a studio o něm vážně uvažuje, se už reálně probírají v mnohých médiích...
will-smith-odmitl-hrat-v-matrixu-a-chysta-se-nova-verze-7
will-smith-odmitl-hrat-v-matrixu-bude-v-nove-verzi-hrat-john-lennon-1
will-smith-odmitl-hrat-v-matrixu-a-chysta-se-nova-verze-8
Poznáte klasické sci-fi filmy podle obrázku?
Obrázek článku