Rozhádaní herci vedou k tomu, že sérii Rychle a zběsile čekají změny

Rozhádaní herci vedou k tomu, že sérii Rychle a zběsile čekají změny
Tyrese Gibson a Vin Diesel
Za zdržením stojí připravovaný spin-off s postavou Hobbse (Dwayne „The Rock“ Johnson), který je již nějakou dobu v přípravě. Johnson momentálně platí za nejoblíbenější (a také nejlépe placenou) hollywoodskou hvězdu vůbec. Studio se proto rozhodlo, že dá jeho samostatnému dobrodružství přednost a zatím nepojmenovaný snímek přijde do kin 26. července 2019. Někteří Johnsonovi kolegové z toho nemají vůbec radost, ale o tom až za chvíli. Johnsonovi bude v samostatném filmu sekundovat Jason Statham jako Deckard Shaw, který s ním v osmičce tvořil sympatický a vtipný tandem.
Starší zprávy spekulovaly, že se pánové vydají po stopě hackerky Cypher v podání Charlize Theron, která vzala na konci Rychle a zběsile 8 do zaječích. V tuhle chvíli ale netušíme, zda na to skutečně dojde. Scénář napíše Chris Morgan, který má celou sérii Rychle a zběsile pod palcem a pokud jde o režii, hlavním kandidátem je kultovní tvůrce Shane Black (Iron Man 3, Správní chlapi, scénář k Poslednímu skautovi). Natáčení odstartuje v srpnu 2018.
rychle-a-zbesile-9-odklad-premiery-rozhadani-herci-a-spin-off-jako-priorita
Tyrese Gibson a Vin Diesel
A teď k jádru problému - v tuhle chvíli není vůbec jisté, kdo všechno se vrátí v Rychle a zběsile 9 a jak to s filmem doopravdy bude. Johnson nemá úplně nejlepší vztah s Vinem Dieselem, který se léta hřál na výsluní zájmu a nenese příliš dobře, že si Johnson začíná vlastně krást sérii pro sebe.
Výhrady má vůči Johnsonovi i Tyrese Gibson, který pár týdnů zpátky veřejně na Johnsona naléhal, aby spin-off s Hobbsem netočil a Rychle a zběsile 9 se nemuselo odsouvat (což se stalo). To není úplně ideální startovní pozice pro pohodovou atmosféru na place. Vzhledem k odsunu se ale devátý díl začne točit až za nějaké dva roky, tak třeba do té doby pánové vychladnou.