Leonardo DiCaprio se jako playboy Hefnerovi nelíbil. Kdo si ho zahraje?

Leonardo DiCaprio se jako playboy Hefnerovi nelíbil. Kdo si ho zahraje?
Sebevražedný oddíl
Hefner založil světoznámý magazín pro dospělé v roce 1953. Tento svět opustil 27. září v úctyhodném věku 91 let. Ještě během jeho života se uvažovalo o jeho životopisném filmu. V úvahu připadal Leonardo DiCaprio, který se ale Hefnerovi nelíbil. Ten by si dokázal jako sebe na filmovém plátně představit Roberta Downey Jr., který ho zaujal coby Iron man.
Jared Leto
Jared Leto | Kinobox
Po smrti Hefnera je všechno jinak. Milovníka žen a zakladatele erotického impéria má ztvárnit právě Jared Leto, režírovat bude Brett Ratner (série Křižovatka smrti, X-Men: Poslední vzdor), který k látce disponuje autorskými právy.
Proč se Ratner rozhodl právě pro Jareda Leta? Citujeme The Hollywood Reporter: "Když se mi podařilo sehnat práva na filmový přepis, ozval se mi Jared s tím, že by si Hefnera chtěl zahrát, protože ho hodlá díky roli pochopit. V Jareda chovám důvěru, je to jeden z velkých herců současnosti."
Ratner usiluje o zfilmování příběhu zakladatele Playboye od roku 2007. Práva k látce odkoupil po smrti Jerryho Weintrauba (série Dannyho parťáci, seriál Westworld) v roce 2015.
jared-leto-v-oblezeni-krasnych-zen-jako-sef-erotickeho-imperia
Hugh Hefner coby král erotického impéria Playboy (foto: twitter).
Herec Jared Leto se za svého života s Hefnerem nestihl setkat, ačkoliv byl pozván na oslavu jeho 91. narozenin, při jejichž příležitosti se představila dokumentární série American Playboy: The Hugh Hefner Story. Hefner se bohužel akce ze zdravotních důvodů nezúčastnil. Ratner nicméně nemá problém s tím, že by Leto roli nezvládl. "Máme plno nahrávek s Hughem Hefnerem, z nichž může Jared čerpat inspiraci," dodává režisér a producent.