Dakota Johnson: Jak neznámá holka ulovila Christiana Greye

Dakota Johnson: Jak neznámá holka ulovila Christiana Greye
Padesát odstínů temnoty | CinemArt
Když dostala Dakota Johnson hlavní roli ve filmové adaptaci knižního fenoménu Padesát odstínů šedi, bylo to pro všechny ohromné překvapení.
Neznámá holka ulovila Christiana Greye, který se díky populárním románům
Padesát odstínů šedi: Nádherné fotky z natáčení, které udělala sama režisérka filmu
Téma8. 2. 2018
Padesát odstínů šedi: Nádherné fotky z natáčení, které udělala sama režisérka filmu
stal nejžádanějším mužem planety? Fanynky to nemohly rozdýchat. Měly své favoritky a místo nich studio zvolilo nezkušenou holku, která za svou krátkou kariéru zaujala akorát štěkem v 21 Jump Street. Tím nejzajímavějším na ní tehdy bylo, že je Johnson dcerou herců Dona Johnsona a Melanie Griffith.
Jak Johnson roli získala? Jak už to tak u podobných "žhavých" látek bývá, zájem sice vyvolávají velký, ne každá herečka se ovšem cítí na to ukázat na plátně prakticky vše (a ještě několikrát předstírat orgasmus). Výhodou Johnson bylo, že se s něčím takovým netrápila. Konkrétně na to téma uvedla: "Nemám žádný problém dělat cokoliv. Tajemství je, že se vůbec nestydím".
Hodně jí u producentů pomohla i chemie, jakou měla s hereckým protějškem na castingu. Paradoxně ale není řeč o Jamie Dornanovi, který si nakonec Christiana Greye zahrál. Původně byl do role obsazený Charlie Hunnam (Král Artuš: Legenda o meči) a právě po jeho bohu Johnson producenty oslnila.
Dnes Johnson slaví 29. narozeniny a do budoucna doufá, že dokáže ze stínu role Anastasie Steeleové vystoupit. Současně ale svého rozhodnutí nelituje. "Čím více toho natočím, tím více veřejnost uvidí, že zvládnu různé věci. Jestli si myslím, že mi to otevřelo dveře? Ano. Více lidí zná moje jméno."
Co na Johnson v roli Any říkáte vy? Zasloužila si pozornost pana Greye?
Dakota Johnson
Dakota Johnson
Poznáte krásné herečky, ale neoblečené?