Souboj století: Temný rytíř z Gothamu proti zvrácenému klaunovi Pennywiseovi

Souboj století: Temný rytíř z Gothamu proti zvrácenému klaunovi Pennywiseovi
To
To (2017)
Horor To se stal dost možná největší senzací roku. Již před premiérou se o nemalých ambicích hojně diskutovalo, když první ukázka uveřejněná na YouTube zaregistrovala 197 miliónů zhlédnutí za pouhý den. Snímku samotnému se posléze několikrát podařil zápis do rekordních tabulek. Jedním z nich je například utržení 117 miliónů dolarů za tři dny, což znamená bezkonkurenčně nejlepší otvírák pro horor s přístupností eR. Dnes se již suma vyhoupla na 487 miliónů dolarů, což z To činí nejvýdělečnější horor všech dob. Prvenství si doposud střežil Vymítač ďábla s roku 1973, který si vystačil s 232 milióny dolarů. Film je adaptací stejnojmenného románu Stephena Kinga a dle slov autora obsáhl pouze polovinu knihy. V roce 2019 se tak děsuplný klaun Pennywise vrátí, aby definitivně rozdrtil snahy všech komediantů, kteří se v této těžké době marně snaží uživit jako klauni.
Ben Affleck
Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
Batman v podání Bena Afflecka si tolik chvály prozatím nevysloužil. Poprvé se nám představil v kritizovaném Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti, kde byl Affleck přijat přinejlepším rozporuplně. Svou reputaci bude ale moci vylepšit již za několik týdnů (16.11. 2017) v dlouho chystané DC týmovce Liga spravedlnosti (2017).
Dlouhé chvíle čekání na Ligu spravedlnosti či pokračování To si ale naštěstí můžeme zkrátit vynalézavými fanouškovskými příspěvky jako je právě tento:
Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti