Pomůže implantace kozích varlat mužské vitalitě? Šarlatánství? Na to odpoví brzo Matt Damon...

Pomůže implantace kozích varlat mužské vitalitě? Šarlatánství? Na to odpoví brzo Matt Damon...
John R. Brinkley
Scénář k snímku od Briana Koppelmana a Davida Leviena vychází z knihy Pope Brockas názvem Charlatan: America’s Most Dangerous Huckster, the Man Who Pursued Him, and the Age of Flimflam, jež vyšla v roce 2008 a její anotace zní následovně:
V roce 1917 představil John R. Brinkley – nejnestydatější americký podvodník – chirurgickou metodu na léčbu upadající mužské vitality. Všechno to byl nesmysl, ale tisíce nedočkavých zákazníků udělaly z Brinkleyho jednoho z nejbohatších Američanů a národní celebritu.
pomuze-implantace-kozich-varlat-muzske-vitalite-je-to-sarlatanstvi
pomuze-implantace-kozich-varlat-muzske-vitalite-je-to-sarlatanstvi-4
Největší bojovník s podvodníky Morris Fishbein prohlásil, že tohoto nejdrzejšího a nejnebezpečnějšího podvodníka zničí, ale každá snaha jen Brinkleyho povzbudila k vynalézavosti a svět reklamy, vysílání a politiky brzy ukázal, že je plodnou půdou pro jeho podvody. Vše směřovalo k vyvrcholení u soudního dvora. Šarlatán je úžasným portrétem nekonečně smělého podvodníka, který přesně věděl, kdy dozrál ten pravý čas založit to pravé umění podvodu a klamu.
pomuze-implantace-kozich-varlat-muzske-vitalite-je-to-sarlatanstvi-3
John R. Brinkley a jeho inzerce
Hlavní role Brinkleyho by se měl ujmout právě Matt Damon, kdo by ho mohl ve snímku Charlatan doplnit však zatím nevíme. Vedle hlavní role bude Damon spolu s Kimberly Steward snímek i produkovat.
pomuze-implantace-kozich-varlat-muzske-vitalite-je-to-sarlatanstvi-5
Robert Downey Jr.
Zajímavostí je, že v současné době vzniká o Brinkleym ještě jeden zatím nepojmenovaný snímek. Režírovat by jej měl Richard Linklater a role Brinkelyho ztvárnit Robert Downey Jr.