Slavia versus Sparta? Nuda. Kolik byste dali za superhrdinské derby?

Slavia versus Sparta? Nuda. Kolik byste dali za superhrdinské derby?
Na kamerové systémy, které má každý druhý na zahradě svého domku, ve fotbalovém světě možná nejsou peníze, neboť vše padne na skromné platy hráčů a na miliardové přestupy fotbalových hvězd. Sport je už dávno jen sporem o peníze a možná podobně je tomu i u filmu. Pokud máte v týmu populární hvězdu, přijdou lidé do kin. O ty se na plátnech kin perou už pár let nejen společnosti DC a Marvel. Co na to jedno hitové video, kdyby filmové hvězdy hrály fotbal?
Jak by vypadal fotbal superhrdinů? Podívejte se!
Jaká by byla pravidla, kdyby proti sobě nastoupili filmový hrdinové? Jako povidla? Pěkně by se roztékala podle potřeby a rozhodčího by asi ani nebylo zapotřebí. Sám bych se určitě šel na takový masakr podívat i za předražené vstupenky, které se nedávno řešily při zápase Česko-Německo (platy máme doma čtyřikrát nižší, vstupenky třikrát dražší, což je klasická evropská rovnost). Lístky stály až 2.890,-Kč. Já bych za tohle derby dal klidně i víc, pokud by to v Německu nebylo levnější a vybráno z kvalitnějších, dražších, soupeřů.
slavia-versus-sparta-nuda-kolik-byste-dali-za-superhrdinske-derby-9
Škoda, že v tomhle zápase nehraje právě Hulk, protože ten když se naštve, pěkně skáče. To by byly teprve hlavičky!
Jaká by ale byla rovnost v zápase superhrdinů? To by mě vážně zajímalo, protože už v tom mám paradoxně hokej, kdo co může a nemůže. A kdo by z toho vyšel jako hvězda? Později dražší hvězda? Ten kdo by dával góly. Jenže který superhrdina by dával góly? Kdo by byl nejdražší?
slavia-versus-sparta-nuda-kolik-byste-dali-za-superhrdinske-derby-4
Pojďme ale od peněz pryč k daleko zajímavějšímu tématu. Ve fotbale je cílem dosáhnout více branek než dá soupeř, ale se superhrdiny je to velmi složité a těžké. Myslím, že by tady platilo pravidlo, které vlastně je a není pravidlem, spíše koánem (krátký iracionální příběh obsahující nelogickou hádanku ). Může Nejmocnější, který může úplně všechno a nemá žádnou překážku uzvednout Neuzvednutelný kámen, který nejde nikým, ale opravdu nikým, uzvednout? Jaká je odpověď, pokud oba subjekty splňují absolutní pravdu? Kdo by dokázal potom více. Joda nebo Neo? Dočkali bychom se neuvěřitelného souboje, na který by byla celá UEFA krátká?
slavia-versus-sparta-nuda-kolik-byste-dali-za-superhrdinske-derby-7
Pouze brankář může hrát rukou, kterou ale ve fotbale superhrdinů není ani zapotřebí. Vypadá to, že jediný kdo může vše rozhodnout je Gandalf. Kterého hráče by jste uvítali ve vašem oblíbeném týmu? Já osobně českého Maxipsa Fíka, který by to pískal.