Leonardo DiCaprio jako král komiksu Stan Lee, nebo jako šílený Joker?

Leonardo DiCaprio jako král komiksu Stan Lee, nebo jako šílený Joker?
leonardo-dicaprio-jako-kral-komiksu-stan-lee-nebo-jako-sileny-joker
Umělec vystupující pod nickem BossLogic na svém instagramu sdílel povedenou fotku DiCapria, přetvořeného do podoby mladší verze komiksového gurua Stana Leeho. Fotka si během chvíle získala značnou popularitu, která ještě eskalovala, když se zjistilo, že DiCaprio by si Leeho v životopisném snímku velice rád zahrál. Tuto myšlenku rozšířil samotný Stan Lee, neopomenul však dodat, že si není jistý, zda je DiCaprio dostatečně pohledný, aby ho mohl ztvárnit. Kromě této vtipné glosy si ale tuto možnost nanejvýš pochvaloval a projektu požehnal. Zatím je návrh v prvotní fázi, od které je to přes plané diskuse k produkci ještě obrovský kus cesty, rozhodně se ale jedná o námět, jež je schopen zaujmout množství diváků.
leonardo-dicaprio-jako-kral-komiksu-stan-lee-nebo-jako-sileny-joker-1
Stan Lee je kromě vytvoření téměř všech superhrdinů Marvelu znám také díky své zálibě v cameo rolích. Na několik vteřin se objevil skoro v každém filmu inspirovaném jeho komiksy, čímž se stal jakousi spojnicí mezi všemi hrdiny, kteří jsou bohužel ve vlastnictví různých studií. Vyvstává tak otázka k zamyšlení: pokud by snímek opravdu vznikl, bude v něm mít Stan Lee další cameo roli?
leonardo-dicaprio-jako-kral-komiksu-stan-lee-nebo-jako-sileny-joker-2
Kromě této spolupráce se nyní hovoří o další alternativě. DC totiž není dostatečně spokojeno s výkonem Jareda Leta jako Jokera a shání se tak po novém herci pro připravovaný Jokerův origin. Jako ideálním kandidátem se pro ně jeví právě DiCaprio, kterého lákají skrze jeho oblíbeného kolegu a dlouholetého přítele Martina Scorseseho, jenž na filmu pracuje z pozice producenta. Dostat DiCapria na palubu by byl pro Warner Bros. parádní úlovek, přeobsazení by se ale neobešlo bez ztráty kytičky. S Letem je totiž počítáno pro pokračování Sebevražedného oddílu, takže se nám v budoucnu dost možná představí 2 verze Jokera, což by kompaktnosti budujícího se DC univerza rozhodně nepomohlo.
Marvel: poznáte, kdo je na fotce?
Obrázek článku