Avengers, třetí Strážci Galaxie, nebo drsní X-Force? Nové superhrdinské eposy od Marvelu. (2. část)

Avengers, třetí Strážci Galaxie, nebo drsní X-Force? Nové superhrdinské eposy od Marvelu. (2. část)
Silver & Black
velky-prehled-nadchazejicich-filmu-od-marvelu-2-cast
Premiéra v ČR: 7. února 2019
Režisér: Gina Prynce-Bythewood
Hrají: není známo
Po Venomovi (2018) se jedná o další spin-off týkající se Spider-Mana. Sony se tak rozhodlo vybudovat si okolo Spider-Mana vydatné univerzum a představit i méně známé postavy.
Captain Marvel
velky-prehled-nadchazejicich-filmu-od-marvelu-2-cast-1
Premiéra v ČR: 7. března 2019
Režisér: Anna Boden, Ryan Fleck
Hrají: Brie Larson, Samuel L. Jackson
Captain Marvel bude oficiálně prvním snímkem v MCU (Marvel Cinematic Universe), kde ústřední postavu ztvární žena. Této hrdinky se ale možná dočkáme dříve, o kratičké cameo roli se totiž polemizuje v souvislosti s Avengers: Infinity War (2018).
Zatím nepojmenované pokračování Avengers
velky-prehled-nadchazejicich-filmu-od-marvelu-2-cast-2
Premiéra v ČR: 2. května 2019
Režisér: Anthony Russo, Joe Russo
Hrají: Josh Brolin, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr., Chris Pratt, Elizabeth Olsen, Bradley Cooper, Vin Diesel, Zoe Saldana, Jeremy Renner, Sebastian Stan, Benedict Cumberbatch, Benedict Wong a mnoho dalších
Konečná bitva mezi Thanosem a seskupením všech superhrdinů se uskuteční až v roce 2019, už teď ale můžeme tipovat, která ze zásadních postav odejde na věčnost. Tvůrci již delší dobu slibují úmrtí jednoho z hlavních protagonistů/jedné z hlavních protagonistek a bude velice zajímavé sledovat, jak se s velkými očekáváními popasují.
Filmy s neznámým datem premiéry:
X-Force (pravděpodobně 2018)
velky-prehled-nadchazejicich-filmu-od-marvelu-2-cast-3
Režisér: Drew Goddard
Hrají: Ryan Reynolds, Josh Brolin
Týmovka X-Force by měla být drsnější odnoží X-Menů, proto se dá očekávat omezená přístupnost. To by mohlo znamenat další nálož krvelačné akce a obskurních vulgarismů, a toho není nikdy dost.
Gambit (pravděpodobně 2018)
velky-prehled-nadchazejicich-filmu-od-marvelu-2-cast-4
Režisér: není známo
Hrají: Channing Tatum, Léa Seydoux
Tatum už se roli Gambita upsal před několika lety, od té doby se ale nepodařilo nic zrealizovat a předprodukční snahy doprovázely samé problémy. Věci se ale možná konečně dají do pohybu, jak sám uvedl Tatum, když se při promo akci na film Loganovi parťáci (2017) zmínil o tom, že Gambit přeci jen vznikne. Nezbývá než doufat.
Strážci Galaxie Vol. 3
velky-prehled-nadchazejicich-filmu-od-marvelu-2-cast-5
Režisér: James Gunn
Hrají: není známo (s největší pravděpodobností původní obsazení Strážců-Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, zřejmě doplněné také o Elizabeth Debicki a Pom Klementieff)
Režisér obou předešlých dílů James Gunn již podepsal smlouvu na další pokračování a kromě něj se můžeme jistojistě těšit i na Gamoru, Star-Lorda, Rocketa, Draxe a Groota.
Doctor Doom
velky-prehled-nadchazejicich-filmu-od-marvelu-2-cast-6
Režisér: Noah Hawley
Hrají: není známo
Hawley v tomto roce na Comic-Conu oznámil, že pracuje na sólovce obávaného nepřítele Fantastické čtyřky, čímž potvrdil, že zlosyni jsou čím dál více v kurzu.
První část "Velkého přehledu Marvelovek" si přečtete zde.