Avengers: Infinity War to nekončí aneb Na jaké marvelovky ještě letos můžete vyrazit?

Avengers: Infinity War to nekončí aneb Na jaké marvelovky ještě letos můžete vyrazit?
Dadpool 2
Avengers: Infinity War
Avengers: Infinity War
Avengers: Infinity War
Premiéra v ČR: 26. dubna 2018
Režisér: Anthony Russo, Joe Russo
Hrají: Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Sebastian Stan, Tom Holland, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Josh Brolin, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Benedict Wong, Zoe Saldana, Karen Gillan, Vin Diesel, Dave Bautista, Bradley Cooper, Brie Larson, Benicio Del Toro
Kromě Roberta Downeyho Jr., jenž postavu Iron Mana ztvární již podeváté, se objeví i zbytek Avengers, kteří spojí své síly se Strážci Galaxie, aby společně udolali mocného Thanose. Jedná se ale o 1. část, takže definitivní souboj nás čeká až v roce 2019. Během jednoho rozhovoru Joe Russo přislíbil, že v obou dílech dohromady by se mělo objevit neskutečných 68 postav.

Deadpool 2
velky-prehled-nadchazejicich-filmu-od-marvelu-4
Deadpool 2
Premiéra v ČR: 17. května 2018
Režisér: David Leitch
Hrají: Ryan Reynolds, Brianna Hildebrand, Stefan Kapicic, Zazie Beetz, Karan Soni
Nekompromisní anti-hrdina Deadpool (Ryan Reynolds), trousící urážky kulometnou rychlostí, se vrací, přičemž se k němu připojí další výstřední postavy jako Domino (Zazie Beetz) nebo Cable (Josh Brolin). Zajímavostí je, že Josh Brolin již jednu komiksovou postavu ve svém repertoáru má, a tou je úhlavní nepřítel Avengers Thanos.

Ant-Man a Wasp
velky-prehled-nadchazejicich-filmu-od-marvelu-5
Ant Man a Wasp
Premiéra v ČR: 5. července 2018
Režie: Payton Reed
Hrají: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Hannah John-Kamen, Walton Goggins, Michael Peña, David Dastmalchian, Laurence Fishburne, Randall Park, T.I., Judy Greer
První Ant-Man se stal příjemným překvapením roku 2015 a nabídl osvěžující a především mimořádně vtipný pohled na další zrod superhrdiny. Pokud bude pokračování alespoň srovnatelně dobré, rozhodně se nebudeme nudit.

Venom
velky-prehled-nadchazejicich-filmu-od-marvelu-6
Venom
Premiéra v ČR: 4. října 2018
Režisér: Ruben Fleischer
Hrají: Tom Hardy
Mimozemský symbiont je odvěkým nepřítelem Spider-Mana a vlastní sólovku si bezpochyby zaslouží. Po vzoru Deadpoola či Logana by se měl i Venom pyšnit erkovým ratingem, dokonce se spekuluje i o tom, že se tvůrci vytasí s hororovým pojetím.

Spider-Man: Paralelní světy
velky-prehled-nadchazejicich-filmu-od-marvelu-8
Spider-Man: Paralelní světy
Premiéra v USA: 21. prosince 2018
Režisér: Robert Persichetti Jr., Peter A. Ramsey
Hrají: není známo
Příliš relevantních informací nebylo uveřejněno ani o tomto filmu, tvůrci ale slibují nahradit původního Spider-Mana Petera Parkera novým. Konkrétně se diskutuje o postavě afroameričana Milese Moralese, který v komiksech Petera vystřídal a místo klasického rudomodrého spandexu si navlékl tmavší verzi (na obrázku).
V tak širokém spektru různorodých hrdinů si musí vybrat prostě každý, a tak je jasné, že nadcházející roky budou pro komiksové fandy splněným snem.