Wonder Woman 2 natočí režisérka úspěšné "jedničky" Patty Jenkins

Wonder Woman 2 natočí režisérka úspěšné "jedničky" Patty Jenkins
Patty Jenkins
Hollywood Reporter oficiálně potvrdil, že režisérka "jedničky" Patty Jenkins je na palubě. A jak se na ambiciózní ženu patří, k režii si přidá spolupráci na scénáři a roli koproducentky. Což má své prozaické důvody. Za první díl Wonder Woman Jenkins vyinkasovala "pouhý" 1 milion dolarů. Neupsala se ale studiu na další kontrakty, snímek zabodoval u diváků a kritiků a tak si za natáčení Wonder Woman 2 (2019) dle Hollywood Reporteru přijde na 7-9 mega a procenta z prodaných vstupenek.
Gal Gadot
Wonder Woman
Spojení herečky Gal Gadot a režisérky Jenkins bylo pro kvalitu a úspěch Wonder Woman klíčové. Režisérka se již před lety osvědčila, že jí spolupráce s jinou ženou-herečkou nebývale jde. V roce 2003 natočila Zrůdu s Charlize Theron v hlavní roli, za níž si herečka odnesla Oscara.
Hvězda Gal Gadot neustále stoupá, ještě letos ji uvidíme v komiksové týmovce Liga spravedlnosti (2017), od níž si studio Warner Bros. též hodně slibuje. Její Wonder Woman 2, která by se mohla odehrávat v USA a podobně jako "jednička" v první půlce 2. století, se do severoamerických kin dle programu dostane 13. prosince 2019. K nám s největší pravděpodobností již o den dříve.