Filmový Freddie Mercury v prvním traileru! Jak se vám líbí?

Filmový Freddie Mercury v prvním traileru! Jak se vám líbí?
Bohemian Rhapsody | Twentieth Century Fox
Snímek o Freddiem Mercurym se již nějakou dobu připravuje. Původně měl hlavní roli ztvárnit Sacha Baron Cohen, ten si ovšem přál natočit nepřístupný film, s čímž žijící členové kapely Queen nesouhlasili. Role proto přešla na herce Ramiho Maleka, který v posledních letech získal na slávě díky úspěšnému seriálu Mr. Robot. V prvním traileru můžete posoudit, zda filmaři vybrali dobře. Pokud jde o fyzickou podobu, není myslím proč remcat.
Určitý problém mám ale s Malekovým hlasem. Má poměrně výraznou barvu a jakmile promluví, náhle nevidím Mercuryho, ale "jen" Maleka, co si na něj hraje. Jsem upřímně zvědavý, jak to na mě bude působit přímo ve filmu.
Zajímavé je, že Malek bude ve filmu skutečně zpívat. Ne vše, co uslyšíme, bude jeho (ono by to ani dost dobře nešlo - Mercury měl opravdu ohromný a jedinečný rozsah), stoprocentně ale nebude herec zpěv pouze předstírat.
Životopisný snímek Bohemian Rhapsody původně natáčel režisér Bryan Singer (série X-Men, Obvyklí podezřelí). Na konci minulého roku byl ale nespokojenou produkcí na hodinu vyhozen a na jeho místo nastoupil Dexter Fletcher (Orel Eddie). Kolik ze Singerova natočeného materiálů ve filmu zůstalo (zda vůbec něco), to nevíme. V tuhle chvíli jsou pod projektem podepsáni oba režiséři. Do českých kin film dorazí 1. listopadu 2018.
5bf90513
Gwilym Lee, Rami Malek