Star Wars: Na palubu sólovky Hana Sola naskakuje Paul Bettany

Star Wars: Na palubu sólovky Hana Sola naskakuje Paul Bettany
Paul Bettany jako Vision.
Paul Bettany, představitel Visiona v rámci filmového Marvel Universe, se dostává k další silné fanouškovské základně. S režisérem Ronem Howardem se v rámci natáčení potká potřetí. Koho si zahraje v sólovce Hana Sola?
na-palubu-solovky-hana-sola-naskakuje-paul-bettany
Paul Bettany jako Vision.
O tom se prozatím v médiích a mezi fanoušky spekuluje. Může ztvárnit zcela novou postavu. Další variantou je, že si zahraje nějaký "retro štěk", což by rozhodně byla škoda. Nejčastěji se ale hovoří o tom, že nahradí Michaela Kennetha Williamse. Ten měl původně ztvárnit mimozemského tvora navázaného na Hana Sola (Alden Ehrenreich) a herečku Emilii Clarke. Pokud se tato teorie potvrdí, bude mít Bettany v sólovce velmi důležitou roli. Williams musel natáčení opustit kvůli zdržení s dotáčkami. Sám už měl v následující době rozjednané angažmá.
Spekuluje se nicméně o tom, zda se vše v rámci Bettanyho dotáček stihne. A tak se nabízí varianta, že jeho původní charakter a scénář bude z časových důvodů pozměněn.
Světová premiéra sólovky Hana Sola je naplánována na 24. května 2018, tedy pouhý půlrok po prosincovém uvedení Star Wars: Poslední z Jediů (2017). Fanoušky předaleké galaxie čekají skutečné hody.