Rychle a zběsile 8: SOUTĚŽTE o DVD populárního akčního hitu

Rychle a zběsile 8: SOUTĚŽTE o DVD populárního akčního hitu
Pět šťastlivců se může těšit na DVD s filmem Rychle a zběsile 8.
rychle-a-zbesile-8-soutezte-o-dvd-popularniho-akcniho-hitu
Pět šťastlivců se může těšit na DVD s filmem Rychle a zběsile 8.
Synopse: Vin Diesel, Dwayne Johnson a Michelle Rodriguez vévodí hvězdnému obsazení snímku Rychle a zběsile 8, dalšího pokračování celosvětově úspěšné série, které tentokrát nabízí ještě více vysokooktanové akce a automobilových soubojů plných adrenalinu. Dom (Diesel) a Letty (Rodriguez) jsou manželé, Brian s Miou se rozhodli odejít na odpočinek a i zbytek týmu vede zdánlivě normální život. Když ale tajemná žena (držitelka Oscara Charlize Theron) svede Doma do světa zločinu, odkud není úniku, členy týmu čekají strasti, které je otestují jako nikdy dřív. Na kubánském pobřeží, v newyorských ulicích i v ledovém Barentsově moři bude naše elitní jednotka bojovat proti anarchii, která by rozpoutala ve světě chaos. Navíc musí přivést domů muže, který z nich udělal rodinu.
Ve spolupráci s Bontonfilmem vám KINOBOX přináší soutěž o 5 DVD s Rychle a zběsile 8. Co na disku kromě filmu samotného najdete? Bonusy pojednávající o kaskadérských kouscích, prodloužené scény nebo komentář režiséra F. Garyho Graye.

Trailer:

Rychle a zběsile 8
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci jedno z pěti DVD vysoutěžit? Do pondělí 11. září 2017 do 12:00 napište 3 nové komentáře k filmům (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "raz8") zašlete váš nick name. Pět vylosovaných výherců se může těšit na DVD Rychle a zběsile 8.