Pomáhal v troskách Světového obchodního centra aneb Netradiční povolání slavných herců

Pomáhal v troskách Světového obchodního centra aneb Netradiční povolání slavných herců
Steve Buscemi | Columbia TriStar
První várku nejpodivnějších zaměstnání slavných jsem vám představili, tentokrát se pojďme podívat na další skupinku celebrit i to, čím se živily ještě předtím, než se v jejich životě objevila muška jenom zlatá. :-)
Steve Buscemi byl čtyři roky newyorským hasičem. A po teroristickém útoku z 11. září 2001 se ke své profesi dokonce vrátil! Pomáhal v troskách Světového obchodního centra hledat přeživší. Jako ostatní hasiči sloužil 12 hodinové směny a odmítal jakékoli focení a rozhovory. O žádnou publicitu nestál, chtěl pouze pomoci bývalým kolegům. Kolobouk dolů, Steve Buscemi hraje většinou takové podivné postavičky, ale že je skutečným hrdinou ví asi málokdo!
zajimava-puvodni-povolani-celebrit-podruhe-3
Danny DeVito byl kadeřníkem mrtvol. Měl tedy téměř stejné zaměstnání jako jeho kolegyně Whoopi Goldberg. Oba se starali o to, aby to nebožtíkům před uložením do hrobu slušelo.
zajimava-puvodni-povolani-celebrit-podruhe-5
Harrison Ford byl truhlářem. Tak velké slávy jako nejslavnější truhlář na světě sice nedosáhl, ale i tak je to pro kluka od dřeva dost slušný posun. Zvláště když si díky tomu mohl splnit další sen a stal se i pilotem vrtulníku a letadla a jako takový stejně jako Steve Buscemi pomáhá občas tam, kde je to zapotřebí.
zajimava-puvodni-povolani-celebrit-podruhe-4
Johnny Depp pracoval v telemarketingu. Nesnášel svou práci a za celou svou „obchodní kariéru“ uskutečnil pouze jeden obchod, aby podle svých slov ihned zákazníka přesvědčil o tom, aby transakci nakonec zrušil... Tak šéfové z Deppa asi radost neměli, ale my z něj radost máme, hlavně z toho, že nakonec vyhrálo herectví.
zajimava-puvodni-povolani-celebrit-podruhe-1
Jim Carrey po odchodu ze školy pracoval jako domovník, aby finančně pomohl rodině. Nevím, jak to máte s domovníkem u vás v domě, ale pokud se jednalo o takového toho vrátného/recepčního v amerických bytovkách s recepcí, mohla to být pro obyvatele domu velmi zajímavá doba. Představte si, že přijdete z práce domů a ve dveřích se na vás culí Maska. :-)
zajimava-puvodni-povolani-celebrit-podruhe-2
Pierce Brosnan se po odchodu ze školy živil tři roky jako cirkusový polykač ohně. Poté ale šapitó opustil a začal se věnovat studiu herectví, které ho živí dodnes. Jen by mě zajímalo, zda by Pierce ještě dnes dokázal nějaký ten plamínek spolknout. :-)
zajimava-puvodni-povolani-celebrit-podruhe