Loganovi parťáci lákají na premiéru zábavné akční jízdy (SOUTĚŽ)

Loganovi parťáci lákají na premiéru zábavné akční jízdy (SOUTĚŽ)
Loganovi parťáci
Adam Driver, Channing Tatum
Po Dannyho parťácích dostávají slovo bratři Loganovi (Channing Tatum, Adam Driver) z amerického zapadákova, kteří se podobně jako Danny Ocean pokoušejí pohádkově zbohatnout. Jenže nemají styl. Což je jejich smůla i přednost. Na zběsilé cestě za 14 milióny se potkají například s Danielem Craigem (Joe Bang) v jeho zřejmě nejztřeštěnější komediální roli kariéry. A k tomu všemu má jeden z bratrů Loganů (Adam Driver) jenom jednu ruku. O zábavu bude znamenitě postaráno...

Trailer:

Adam Driver, Daniel Craig, Channing Tatum, Steven Soderbergh
Američtí recenzenti pějí na Loganovi parťáky jen slova chvály (prozatím mají na RottenTomatoes 93 procent kladných recenzí!). Takže si to na konci prázdnin v kinech pořádně užijeme.
Díky Kinoboxu a distribuční společnosti Bontonfilm, která do České republiky film uvádí, u toho můžete být zdarma. A mezi prvními. Ve spolupráci s Bontonfilmem pořádáme soutěž o 10x2 volňásky na pražskou premiéru Loganových parťáků (úterý 29. srpna od 20:00 v kině Atlas).
Daniel Craig
Loganovi parťáci
Co musíte udělat pro to, abyste se na akci dostali? Sdílejte tento soutěžní článek na facebooku a do komentáře dejte uživatelské jméno, pod kterým jste na Kinoboxu, a hashtag #kinoboxsoutez. Soutěž uzavřeme v pondělí 28. srpna v 9:00. Následně vylosujeme 10 výherců.