Knight Rider: David Hasselhoff chce temné pokračování ve stylu Logan: Wolverine

Knight Rider: David Hasselhoff chce temné pokračování ve stylu Logan: Wolverine
Knight Rider
David Hasselhoff se v poslední době těší podobné slávě jako Chuck Norris - stal se parodií sebe sama a došlo to do fáze, kdy ho pro to fanoušci oslavují a filmová studia ho vyhledávají. I proto si zahrál Hoff ve Strážcích Galaxie 2 a vytvořil k filmu vtipný song. Po premiéře se herec nechal slyšet, že se bavil s režisérem strážců Jamesem Gunnem o filmové verzi Knight Ridera. Gunn nebyl bez zájmu, má ale plné ruce s Marvelem, takže si musel Hoff najít někoho jiného, s kým by celovečerního Knight Ridera ukuchtil.
Nakonec skončil u hodně zajímavého jména - film by mohl natočit Robert Rodriguez (Desperado, Od soumraku do úsvitu). Pánové se potkali, když Rodriguez pořádal maratón epizod původního seriálu, takže vášeň pro téma tam rozhodně bude a teď je jen otázkou, jestli na spolupráci opravdu dojde. Kdyby ano, chtěl by Hoff, aby byla atmosféra snímku ve stylu Logan: Wolverine - Michael Knight je starý, naštvaný a na konci svých sil.
Podobný směr není úplně blbý nápad, je ale otázkou, jestli bychom dokázali brát - když by to příběh vyžadoval - temného Hasselhoffa opravdu vážně. 
David Hasselhoff, Patricia McPherson, Edward Mulhare
David Hasselhoff