Pes s oblibou sleduje hororové filmy a jeho reakce jsou k nezaplacení!

Pes s oblibou sleduje hororové filmy a jeho reakce jsou k nezaplacení!
Určitě znáte ten pocit, kdy pozorujete hrdiny hororového filmu a nejraději byste zakřičeli "Ne, tam nechoď, tam tě dostane!". Inu, nejste v tom sami. Ve videu níže najdete fenku, která to cítí úplně stejně a snaží se postavy předem varovat. "Buldočka Khaleesi miluje sledování hororů a vždy se snaží chránit možné oběti před nebezpečím," vysvětluje její majitel Dawn Curran.
"Zvláště se zaměřuje na děti v nebezpečí, pokud je ve filmu vidí," dodává Curran. Ve videu Khaleesi sleduje první díl hororového megahitu V zajetí démonů a rozhodně se ze všech sil snaží varovat postavy filmu před hrůzou, co se na ně chystá. Video okamžitě vyvolalo řadu pobavených reakcí, od "Klid, pse, já na ty blbce křičím léta a stejně to nikdy nepomáhá. Už je po nich," po "důkaz, že hrdinové hororů jsou opravdu pitomější než psi".
Jestli se Khaleesi o hororových filmech i zdá, to už její majitel nezmiňuje. Rozhodně je ale momentálně nejznámějším čtyřnohým fanouškem žánru a postavy v hororových filmech by si z jejího pohotovosti měly brát příklad!