Věznice pro ty nejhorší z nejhorších: nový Motýlek v prvním traileru

Věznice pro ty nejhorší z nejhorších: nový Motýlek v prvním traileru
Motýlek | Eagle Films
Možná to, že všichni známe pro nás dokonalý originál a překonat něco již dokonalého v našich očích prostě nejde (nebo už to dneska prostě nikdo neumí). Někteří filmaři to přesto zkouší znovu a znovu, zatímco jiní se snaží přijít s něčím novým a starý příběh zpracovat tak, aby měl něco z naší moderní doby. A právě takový by měl být Motýlek. Původní snímek z roku 1973 zdobili Dustin Hoffman a Steve McQueen v hlavních rolích.
Dánský režisér Michael Noer (Tři slova) má naopak k ruce scénář od Aarona Guzikowského (Zmizení) a v hlavních rolích se představí Rami Malek a Charlie Hunnam. Níže se můžete podívat na první trailer k filmu:
Motýlek
Motýlek vychází z životního příběhu Henriho "Motýlka" Charrierea (Hunnam), zlodějíčka neprávem obviněného z vraždy a odsouzeného na doživotí. Charrier byl deportován do nechvalně proslulé věznice na Ďábelských ostrovech ve Francouzské Guayaně, kde si odpykávali trest ti nejhorší zločinci. Tamní podmínky byly nelidské, režim tvrdý a naděje na únik prakticky neexistovala. Přesto to Charriére nevzdal a spolu se spoluvězněm Louisem Degou (Malek) se pokusili o několik útěků z vězení...
Snímek uvede do českých kin společnost Vertical Ent. 13. září 2018.
veznice-pro-ty-nejhorsi-z-nejhorsich-v-prvnim-traileru
Motýlek | Eagle Films