Oznámena hra Planet of the Apes: Last Frontier, která doplní příběh nové Planety opic

Oznámena hra Planet of the Apes: Last Frontier, která doplní příběh nové Planety opic
Mezi prvním a druhým dílem studio děj doplnilo třemi krátkýchi filmy, které vysvětlovaly, co klíčového se stalo. V případě mezery mezi Úsvitem planety opic a Válkou o planetu opic dostaneme mnohem zajímavější variantu, jak si vyplnit bílá místa - videohru! Pracuje na ní nedávno založené londýnské studio Imaginati a ponese název Planet of the Apes: Last Frontier.
Přestože nyní o hře slyšíme poprvé, je již prý prakticky dokončena a během podzimu vyjde pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. A máme tu i trailer:
Těšit se můžeme na nové postavy a to na obou stranách barikády. Což nás přivádí k tomu nejzajímavějšímu prvku celé hry - hrát půjde jak za opice, tak i za lidi a k dispozici bude hned několik důležitých rozhodnutí, které ovlivní konec hry. Koncept zní rozhodně nadějně, doufejme, že nebude herní Planeta opic jednou z těch laciných adaptací, které chtějí jen ždímat značku.
Studio také uvolnilo krátké gameplay video, které - pravda - příliš ze samotného hraní neukazuje, dobře ale ilustruje, že volba bude důležitá.