Pokračování mimozemského sci-fi hitu Skyline dostalo první trailer

Pokračování mimozemského sci-fi hitu Skyline dostalo první trailer
Nepovedlo se. I sci-fi Skyline dostávala pohlavky ze všech stran (jak od kritiků, tak diváků). Jedno se ale filmu upřít nedalo. Přestože stál pouhých 10 milionů, jeho výprava se mohla měřit s výrazně dražšími blockbustery. Díky tomu bylo co dát do trailerů a snímek dokázal z pokladen kin celého světa vydělat 66 milionů dolarů. A to není, vzhledem k nákladům, vůbec málo.
Studio proto začalo pracovat na dvojce, tentokrát již bez Strauseových. Režie dvojky se ujal Liam O'Donnell, který první díl napsal a aby byl hit pojištěn, je herecká sestava o něco lákavější. Hlavního hrdinu, který se vydá do mimozemské lodi najít uneseného syna, hraje charismatický Frank Grillo. Grillo v sérii Očista dokázal, že zvládne být tahounem vlastních filmů a je jenom dobře, že dostal další příležitost. Z dalších herců je třeba zmínit indonéského akčního borce Ika Uwaise (akční série The Raid aka Zátah).
Pokračování Skyline nese název Beoynd Skyline a zde je první trailer.
Beyond Skyline
Upoutávka rozhodně vypadá zajímavě (především volbou prostředí, kdy se "ze Dne nezávislosti přeneseme do Predátora"). Premiéru Beyond Skyline zatím stanovenou nemá, do kin by se ale měl film podívat ještě letos.