Deadpool 2: Při natáčení zemřela kaskadérka

Deadpool 2: Při natáčení zemřela kaskadérka
Stinnou stránkou je samozřejmě to, že si lidé mohou ublížit. Často i fatálním způsobem. Zrovna včera jsme psali o tom, že se Mission: Impossible 6. Pravděpodobně nepůjde o nic vážného, nějakou dobu svůj tvrdý pád ale nepochybně cítít bude. Nejhorší variantou je, když někdo při natáčení zemře. Nestává se to často. Do situací, kde již něco takového hrozí, jsou přirozeně vyslání trénovaní profesionálové. I oni jsou ale "jen" lidé. Smutná zpráva nyní dorazila z placu komiksového Deadpoola 2 - jedna z kaskadérek zemřela na place při natáčení akční scény na motorce.
"Vancouverská policie může potvrdit, že zemřela na place Deadpoola kaskadérka při řízení motocyklu," uvedla police ve svém prohlášení.
Ačkoli konkrétnější informace policie nezveřejnila, očitý svědek pro místní zprávy uvedl, že kaskadérka bez problémů zvládla scénu 4x, po páté ale ztratila nad motorkou kontrolu a najela do blízké budovy, skrze sklo.
Vedení studia, stejně jako členové štábu, vyjádřilo rodině soustrast. Snímek by měl podle předběžných plánů vstoupit do kin v červnu příštího roku.