Mizerové 3: Herci konečně řekli, jak to s natáčením vypadá

Mizerové 3: Herci konečně řekli, jak to s natáčením vypadá
Mizerové 2 | Don Simpson/Jerry Bruckheimer Films
Možná už si ten geniálně šílený moment nepamatujete, takže...
Ale k věci. Mizerové 3 jsou v přípravě dlouho. Hodně dlouho. Léta film narážel na to, že na něj neměl Michael Bay (který režíroval oba předchozí díly) čas. Když se konečně studio smířilo s tím, že Bay nebude, ledy se pohnuly. K projektu byl přivolán scenárista a režisér Joe Carnahan (Mezi vlky), Smith kývnul na návrat a dokonce se chvíli mluvilo hned o dvou pokračováních. Jenže pak se zase něco pokazilo, dvě pokračování se smrskly zpátky na jeden film a Carnaha loni na jaře od Mizerů odstoupil.
Přesto to pořád vypadalo, že se nic vážného neděje, protože si studio stálo za uvedením do kin v listopadu 2018. Mizerové 3 ale poté potichu ze seznamu chystaných premiér vypadli. Znamená to, že je projekt u ledu? Vůbec ne. Jen se hodně věcí změnilo. V Sony nakonec šli úplně jiným směrem a najali marocké režiséry Adila El Arbio a Bilalla Fallaha. Natáčení nyní potvrdili hlavní hvězdy společným videem, které vypustili na internet:
A jak se věci "dějově" mají? Marcus Burnett (Lawrence) vzal práci soukromého očka poté, co se rozhádal s druhým "mizerou" Mikem Lowerym (Smith). Ten prochází krizí středního věku, stále nemá ženskou a hledá způsob, jak by se konečně někam posunul. Také dostal k ruce mladého, namyšleného parťáka, který mu leze na nervy. Cesty mizerů se znovu zkříží poté, co se přihlásí pomsta - mezi těmi, které Marcus s Mikem během služby zabili, byl i bratr albánského žoldáka. A ten si s nimi hodlá vyrovnat účty.
Mizerové 3 budou mít rozpočet přes 100 milionů dolarů a prý nabídnou řadu explozí a automobilových honiček. V produkčním křesle nemůže chybět Jerry Bruckheimer a pokud vše půjde dobře, dorazí film do kin v roce 2019.
Will Smith, Martin Lawrence
Will Smith, Martin Lawrence