Jeden z nejmilovanějších párů Hollywoodu ohlásil rozchod

Jeden z nejmilovanějších párů Hollywoodu ohlásil rozchod
Nově se mezi "odpadlíky" přidala herecká dvojice Chris Pratt a Anna Faris, kteří byli manželé od roku 2009 a společně mají čtyřletého syna Jacka.
Pár oznámil rozchod v neděli večer přes Prattovu oficiální Facebookovou článku a Instagram Faris. Ve společném prohlášení herci uvedli: "Bohužel musíme oznámit, že jsme oficiálně od sebe. Dlouho a tvrdě jsme se snažili vše udržet a jsme výsledkem ohromně zklamaní. Náš syn má dva rodiče, kteří ho velmi milují a kvůli němu chceme celou situaci co nejméně řešit veřejně. Stále k sobě máme silný cit, vždy si budeme vážit společně stráveného času a nadále budeme mít velký respekt jeden pro druhého."
jeden-z-nejmilovanejsich-paru-hollywoodu-ohlasil-rozchod
Herci se poznali v roce 2007 při natáčení komedie Noc je ještě mladá. Pratt se v posledních letech díky hitům Strážci galaxie a Jurský svět vypracoval mezi nejžádanější herce Hollywoodu. Farris naopak již několik let slaví úspěch se sitcomem Máma, ke kterému právě natáčí pátou sérii.
Společně herci platili za jeden z nejoblíbenějších a nejstabilnějších hollywoodských manželských párů. To už bohužel nyní neplatí.